Τεράστιο “διπλό” για ΓΣ Αλμυρού στα Μετέωρα

Εντυπωσιακός ήταν ο Γ.Σ. Αλμυρού στο παιχνίδι με τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα, με τους «κυανόλευκους» να παίρνουν σπουδαία νίκη με 3-0, στο ντεμπούτο του Κώστα Βελιτζέλου στον πάγκο του Γυμναστικού.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 5’ με τον Γκίκα, ενώ σημείωσαν άλλα δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τους Παπακώστα στο 82’ και Αναστασίου στο 85’.

Οι παίκτες του ΓΣ Αλμυρού προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ, όταν στο 5’ ο Καρράς εκτέλεσε φάουλ, ο Αναστασίου πάσαρε με το κεφάλι στον Γκίκα και ο τελευταίος με σουτ έγραψε το 0-1.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να δημιουργούν ευκαιρίες για την εστία του Σταυράκη. Ο Αλμυρός διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι στην επανάληψη, έπαιξε με αντεπιθέσεις και κατάφερε να πετύχει δύο ακόμη τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Συγκεκριμένα στο 82’ ο Τσελεπής εκτέλεσε κόρνερ και ο Παπακώστας πέτυχε το 0-2. Στο 85’ επίσης μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσελεπή, ο Αναστασίου με κεφαλιά έγραψε το τελικό 0-3.

Διαιτητής: Λαθύρης (Φθιώτιδας).
Βοηθοί: Παπαλίτσας, Κανιούρας (Καρδίτσας).
ΜΕΤΕΩΡΑ: Ζαρόπουλος, Μανώλης, Ζήσης, Φορτούνης, Γεωργάκης, Πολυζόπουλος, Ανδρεόπουλος (73’ Αυγέρος), Ουζούνογλου (78’ Γρηγορίου), Μαρούδας, Κιάκος, Ιωάννου.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Παπακώστας, Ναουμίδης (87’ Καλαμίδας), Αλεξανδρής, Γκίκας (65’ Τσελεπής), Βέργος, Κοντοβάς (76’ Ματθαίου), Τζοβάρας (90’ Λουκάς), Αναστασίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις