Άλλο ένα βήμα για την παραμονή ο Θησέας, 3-1 τον Φωκικό

Άλλο ένα βήμα για την παραμονή στην κατηγορία έκανε ο Θησέας. Οι «πράσινοι» νίκησαν με 3-1 τον Φωκικό στην Αγριά και συνέχισαν την ανοδική τους πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ύστερα από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο πάντως ο Θησέας είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει με τους Τσιουρή, Μπόρα και Κοτζαθανάση, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 60’. Ο Οικονόμου έκανε τη σέντρα και ο Τσιουρής με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα, στο 65’, ο Βλάχος από κοντινή απόσταση με πλασέ έγραψε το 2-0, μετά από κάθετη πάσα του Κοτζαθανάση, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν το σκορ στο 82’ σε 2-1. Ωστόσο, ο Θησέας ένα λεπτό αργότερα, στο 83’ με τον Νιαώτη πέτυχε τρίτο τέρμα, για να γίνει έτσι το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Να σημειώσουμε, πως στο 85’ ο Φραγκογιάννης με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητές: Μπουρουζίκας (Λάρισας).
Βοηθοί: Νάκας, Παραφέστας (Λάρισας).
ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Διαμαντόπουλος, Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουίχε, Χατζησταμάτης, Μπόρας, Οικονόμου, Ζάχος (56’ Βλάχος), Γαλανόπουλος (66’ Πέτσης), Τσιουρής (68’ Φραγκογιάννης), Κοτζαθανάσης (75’ Νιαώτης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις