Μιλάνος: Η Νίκη σεβάστηκε το απαγορευτικό, ο Ολυμπιακός όχι

Στο ραδιόφωνο του «Blue Heart FM» φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο προϊστάμενος μηχανικός εγκατάστασης του Πανθεσσαλικού Σταδίου, Τάσος Μιλάνος, ο οποίος ερωτώμενος αν ο Ολυμπιακός Βόλου έχει παραβιάσει τη συμφωνία μεταξύ των δύο διοικήσεων για τις προπονήσεις στα γήπεδα του Σταδίου, απάντησε πως δύο συνεχόμενες μέρες οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν χωρίς να έχουν την απαραίτητη άδεια.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Μιλάνου στην ερώτηση αν ο Ολυμπιακός παραβίασε τα συμφωνηθέντα όσον αφορά τη χρήση των γηπέδων του Πανθεσσαλικού για προπονήσεις:

«Κατ’ αρχάς μπήκανε στο κεντρικό γήπεδο την Παρασκευή χωρίς να τους επιτρέψει κανείς. Άλλωστε δεν ήταν η μέρα τους να κάνουν εκεί προπόνηση. Εκεί κάνει προπόνηση η ομάδα έδρας. Την Παρασκευή λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών ενημέρωσα τις διοικήσεις των δύο ομάδων να αναζητήσουν γήπεδο για να προπονηθούν το Σάββατο. Επιπροσθέτως ενημέρωσα τον φύλακα να αναρτήσει την πινακίδα πως δεν επιτρέπεται η προπόνηση για οποιαδήποτε ομάδα. Κάτι που δεν σεβάστηκε ο Ολυμπιακός Βόλου και σεβάστηκε η Νίκη Βόλου. Μάλιστα, ο φύλακας ενημέρωσε και προφορικά την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, όμως αυτοί μπήκαν με το έτσι θέλω μέσα. Εγώ στη συνέχεια ως όφειλα να κάνω ενημέρωσα στα κεντρικά γραφεία της ΕΤΑΔ και αναμένω τις αποφάσεις των υπευθύνων. Εγώ θέλω να τηρούνται και από τις δύο ομάδες όσα έχουν συμφωνηθεί με τη διοίκηση της ΕΤΑΔ».

Ο κ. Μιλάνος ρωτήθηκε και για τις ζημιές που προκλήθηκαν στο Στάδιο στο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι. Όσον αφορά τον χώρο που φιλοξενήθηκαν οι φίλαθλοι της Νίκης ο κ. Μιλάνος επιβεβαίωσε πως οι ζημιές έχουν αποκατασταθεί ενώ όσον αφορά τις κερκίδες που φιλοξενήθηκαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου είπε πως είναι ενεργή η διαδικασία της αποκατάστασης των όποιων ζημιών προκλήθηκαν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις