Γ. Θεοδωρίδης: Κάθε νίκη του Ολυμπιακού Β. και μια στενοχώρια

Ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιάννης Θεοδωρίδης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» και στην εκπομπή «Clasico». Αναφέρθηκε στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, ενώ ζήτησε από τον κόσμο του Ολυμπιακού να στηρίξει με ακόμη μεγαλύτερη θέρμη την προσπάθεια που κάνει η ομάδα, με τη μαζική παρουσία του στο Πανθεσσαλικό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Θεοδωρίδη:

«Για μας κάθε παιχνίδι από δω και πέρα είναι ένας τελικός. Εάν δεν δούμε όλα τα εναπομείναντα ματς με την ίδια σοβαρότητα, μπορεί να βρεθούμε προ εκπλήξεως. Το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό και υπάρχει πολύ καλή ψυχολογία. Κάθε Κυριακή η ομάδα φροντίζει να κερδίζει για να στενοχωρεί κάποιους. Για τον Ολυμπιακό ο τελικός του πρωταθλήματος είναι στις 14 Απριλίου, όταν και η ομάδα θα στεφθεί πρωταθλήτρια στον όμιλο.

Όπως προανέφερα, όλα τα παιδιά βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν κάθε Κυριακή μέσα στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός, πλέον, είναι ξανά σε θέση οδηγού, είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πιο ήρεμοι και πιο συγκεντρωμένοι στο στόχο».

Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας, ζητώντας να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την προσπάθεια που γίνεται, δίνοντας δυναμικό «παρών» στο γήπεδο, στα τέσσερα παιχνίδια έδρας που απομένουν μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου: «Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει καλύτερη εικόνα, ως ομάδα, μετά την έλευση των τριών ποδοσφαιριστών που ήρθαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου (σ.σ. Μάντζιος, Ριζογιάννης, Νικολακάκης). Αυτό είναι γεγονός και φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια η άμυνα δεν έχει δεχθεί τέρμα, η ομάδα μετρά έξι σερί νίκες, μετά την ήττα από τα Μετέωρα. Η αξία των παικτών και η εμπειρία τους είναι μεγάλη. Ο Ολυμπιακός διαθέτει ποδοσφαιριστές μπαρουτοκαπνισμένους, έχοντας παραστάσεις σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Όλοι όσοι ασχολούνται με τον Ολυμπιακό Βόλου φέτος, έχουν κάνει το χρέος τους. Διοίκηση, προπονητικό τιμ, ποδοσφαιριστές και γενικά όλοι όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι άνθρωποι της διοίκησης φρόντισαν να καλύψουν τα κενά που είχαν παρατηρηθεί στην ομάδα, φέρνοντας πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο. Από την πλευρά τους οι παίκτες κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν και έχουν την ομάδα στην πρώτη θέση. Το ίδιο συμβαίνει και με τους προπονητές.

Μπορώ να πω, πως μέχρι το παιχνίδι με τη Νίκη δεν ήμουν ευχαριστημένος με την έλευση του κόσμου στο γήπεδο, αν λάβουμε υπόψη την πορεία που πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός και την ποιότητα των παικτών που διαθέτει. Περιμένω να δω ακόμη περισσότερο κόσμο στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια έδρας, μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Όλοι έχουμε την ανάγκη της παρουσίας του κόσμου, μα πιο πολύ οι ποδοσφαιριστές. Γιατί θέλουν το χειροκρότημα και το επιζητούν. Παράλληλα, θα είναι και για τη διοίκηση μια τονωτική ένεση, όσον αφορά το οικονομικό».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις