Με τον αέρα του φαβορί ο ΝΠΣ Βόλος σήμερα με ΑΟΧ Κισσαμικό

Τον ΑΟΧ Κισσαμικό υποδέχεται σήμερα Σάββατο ο ΝΠΣ Βόλος, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης και θα αρχίσει στις 14.00 για συγκοινωνιακούς λόγους.

Οι «κυανέρυθροι» επιδιώκουν επιστροφή στις νίκες, ύστερα από την εκτός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά.

Ο Χουάν Φεράντο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Αντώνη Ντεντάκη και Δημήτρη Ουνγιαλίδη, οι οποίοι αποβλήθηκαν με δύο κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής. Επίσης, τραυματίες είναι ο Θωμάς Βασιλείου και Λούκας Γκαρσία, όπως και οι Άλμπερτ Ρούσσος και Φώτης Καραγκιολίδης. Ο Κάρλος Κότο τέθηκε εκ νέου στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, ο Χουάν Φεράντο ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Αυτοί είναι οι: Μπουργάνης, Πέντα, Δημόπουλος, Πίσπας, Γκαλίτσιος, Ενγκουέμ, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Πίτου Γκαρσία, Κορέλας, Κόκκορης, Κόκας, Παπαδόπουλος, Πίτκας.

Ο Κώστας Τσέτσιλας από την ΕΠΣ Γρεβενών θα διευθύνει το σημερινό παιχνίδι. Βοηθοί θα είναι οι Θανάσης Στεφούλης από την ΕΠΣ Γρεβενών και Χρήστος Δεμερτζής από την ΕΠΣ Πέλλας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Άγγελος Αγγελάκης από την ΕΠΣ Μακεδονίας και παρατηρητής ο Γρηγόρης Λέφας από την ΕΠΣ Πιερίας.

Τον αγώνα θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται σήμερα, ημέρα του αγώνα, από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.

Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από έξι μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).

Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Η είσοδος των φιλάθλων για τον σημερινό αγώνα θα γίνεται από τη Θύρα 1 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Ύδρας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις