Επιστροφές και απουσίες για Νίκη με Φωκικό

Με προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Φωκικό στην Άμφισσα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς είδε τον Λόρι Κέρι να μην μπορεί να μπει σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς, γεγονός που κάνει τη συμμετοχή του αρχηγού της ομάδας στην αυριανή αναμέτρηση, εξαιρετικά αμφίβολη. Από την αποστολή στην Άμφισσα θα απουσιάσει ο Νίκος Παπαδήμας, ο οποίος δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση λόγω του οιδήματος στο γόνατο. Ο κεντρικός αμυντικός της Νίκης θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση ώστε να υπάρξει ακριβής διάγνωση για τον τραυματισμό του και να μην υπάρξει οποιαδήποτε υποτροπή. Αντίθετα, ο Σέρβος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τους Νέτι Μέτσε, Αλέξη Τσεμπερίδη και Τάσο Καντούτση που απουσίασαν από το τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, είτε λόγω ασθένειας, είτε λόγω συμπλήρωσης καρτών.

Η αποστολή της Νίκης θα αναχωρήσει από το Πανθεσσαλικό το πρωί της Κυριακής, αφού πρώτα γευματίσουν στο εστιατόριο της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις