Με στήριγμα την έδρα ο Θησέας υποδέχεται τον Αλμυρό (pregame)

Επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα από τον Αχιλλέα στη Νεοκαισάρεια, θα επιδιώξει σήμερα στις 3 μ.μ. στο γήπεδο της Αγριάς ο Θησέας, με αντίπαλο τον Γ.Σ. Αλμυρού, στο μαγνησιώτικο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες τις τελευταίες αγωνιστικές και αναμένεται να αγωνιστούν με πάθος για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο Θησέας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Αρκάδιου Δημητριάδη. Ενοχλήσεις αισθάνονται οι Κοτζαθανάσης, Πέτσης, Μπόρας και γι’ αυτό η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ το μόνο θετικό έχει να κάνει με την επιστροφή του Πέτρου Αγιασιώτη. Ο τελευταίος είναι στρατευμένος, αλλά αυτή την εβδομάδα έχει άδεια και δίνει το «παρών» στις προπονήσεις.

Στη διάθεση του Λάκη Μπακάλη θα είναι σίγουρα οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Σπύρος Παναγιώτου, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Βαγγέλης Τσιουρής, Μάριος Φουρκιώτης, Δημήτρης Δίντσης, Σταύρος Νιαώτης και ίσως και οι Νίκος Κοτζαθανάσης, Βασίλης Πέτσης και Θάνος Μπόρας.

Το σημερινό παιχνίδι θα διευθύνει ο Αγησίλαος Μπουμαρσόπουλος από την ΕΠΣ Λάρισας. Βοηθοί θα είναι οι Κώστας Στάικος και Γρηγόρης Δεδικούσης, επίσης από την ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Κρητικός από την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις