Μ. Ζιάκας: Καταδικασμένοι να κερδίσουμε τη Δήμητρα

Ο Ρήγας Φεραίος προερχόταν από εννέα σερί νίκες, έως ότου έφερε τη «λευκή» ισοπαλία με τον Διαγόρα στο πρώτο από τα τρία συνεχόμενα ντέρμπι. Όμως οι Βελεστινιώτες επανήλθαν δριμύτεροι και με το εντυπωσιακό 0-3 επί του Αίαντα Σούρπης έκαναν μία πειστική δήλωση όσον αφορά τις προθέσεις τους για τη συνέχεια. Σήμερα στην Ευξεινούπολη θα επιδιώξουν να πανηγυρίσουν ακόμη ένα «διπλό», ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τον φετινό τίτλο, δεδομένου ότι έχουν και παιχνίδι λιγότερο.

Στο στρατόπεδο των «κυανολεύκων» η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη και άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι για τη νίκη. Μιλώντας στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο προπονητής Μίλτος Ζιάκας ανέφερε σχετικά:

«Από την αρχή που ήρθα στον Ρήγα Φεραίο τόνισα ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και χρειάζονται τη μέγιστη προσοχή. Προερχόμαστε από ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν στεκόμαστε σε αυτό.

Μπροστά μας έχουμε την αναμέτρηση με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, μία πολύ δυνατή και δουλεμένη ομάδα. Η βαθμολογική της θέση δείχνει και την αξία της. Για 90 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι σε έναν αγώνα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Από την πλευρά μας θεωρώ ότι είμαστε καταδικασμένοι να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι έχουμε τον βαθμό ετοιμότητας που χρειάζεται, αλλά και την καλή ψυχολογία προκειμένου να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας».

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο Λαρισαίος τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του το σύνολο των ποδοσφαιριστών. Σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Αίαντα επιστρέφει ο Κώστας Τσιαντής, καθώς εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί.

Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις