Δυνατές συγκινήσεις στο τουρνουά μνήμης του Ολυμπιακού Β. (25 photos)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο ΕΑΚ του Βόλου η δεύτερη μέρα του τουρνουά μπάσκετ υποδομών που διοργανώνει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου σε συνεργασία με την Εθνική ομάδα βετεράνων γυναικών και την αντίστοιχη ομάδα βετεράνων γυναικών του Ολυμπιακού στη μνήμη των αείμνηστων παραγόντων του βολιώτικου μπάσκετ Γιάννη Τσινίδη και Ναπολέοντα Φραγκούλη.
Κατά τη…

…διάρκεια της δεύτερης μέρας έγιναν τα παρακάτω παιχνίδια με τα εξής αποτελέσματα:
Ολυμπιακός Β.-Νίκη (παιδικό) 63-47
Ολυμπιακός-Νίκη (προμίνι) 13-20
Ολυμπιακός-Νίκη (μίνι) 20-15
Ολυμπιακός-Νίκη (κορασίδες) 42-20
Ολυμπιακός-Νίκη (παμπαίδες) 21-22

Στους αγώνες της δεύτερης μέρας αγωνίστηκαν πάνω από 110 αγόρια και κορίτσια από 7-16 ετών, ενώ αμέριστη ήταν και πάλι η συμπαράσταση και η παρουσία των μελών των Συνδέσμων Διαιτητών και Κριτών Μαγνησίας τους οποίους οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά.

Τα νεαρά παιδιά τόσο του Ολυμπιακού Βόλου, όσο και της Νίκης αγωνίστηκαν μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και δίνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Η γιορτή του μπάσκετ στη μνήμη των Γιάννη Τσινίδη και Ναπολέοντα Φραγκούλη συνεχίζεται την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιουνίου στο ΕΑΚ σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Δευτέρα 23 Ιουνίου-ΕΑΚ Βόλου
15.30: Ολυμπιακός-Μεταμόρφωση (παιδικό)
17.00: Ολυμπιακός-Μεταμόρφωση (ακαδημία)
18.00: Ολυμπιακός-Μεταμόρφωση (μίνι)
19.00: Ολυμπιακός-Ανάληψη (κορασίδες)
20.00: Ολυμπιακός-Νίκη (παμπαίδες)

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι το βιβλιοπωλείο “Προμηθέας”, ο κ. Α. Κρεμαστάς, η ΕΨΑ, καθώς και η επιχείρηση MAG του κ. Κώστα Μαγαλιού.
Το τουρνουά ολοκληρώνετι την ερχόμενη Τετάρτη 25 Ιουνίου στο “Βάκης Παρασκευόπουλος” οπότε και κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες στις οικογένειες των Γιάννη Τσινίδη και Ναπολέοντα Φραγκούλη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις