Δεν κατεβαίνει στο Final Four της ΕΣΚΑΘ ο Ίωνας: “Έπρεπε να αναβληθεί”

Με ανακοίνωσή της η ομάδα του Ίωνα Βόλου, αποχωρεί από το Final 4 του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ που διεξάγεται σήμερα και αύριο στα Τρίκαλα, θεωρώντας πως μετά και την δεύτερη καταστροφική πλημμύρα θα έπρεπε να αναβληθεί.

Αναλυτικά:

Η ομάδα μας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία του Βόλου που δοκιμάζεται για δεύτερη φορά από την θεομηνία αποφάσισε να μην παραστεί στο φάιναλ φορ του κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ που είναι αυτό το Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα.

Θεωρούμε ότι οι αγώνες δεν έπρεπε να γίνουν και έπρεπε να αναβληθεί το κύπελλο μετά τα όσο γίναν και τις καταστροφές που υπάρχουν και από αυτή την δεύτερη καταστροφή. Επίσης υπάρχουν αθλητές μας που είναι αποκλεισμένοι και δεν μπορούν να μετακινηθούν άλλοι δεν έχουν ρεύμα και άλλοι έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές και καταστροφές.

Ακόμη ο θεσμός ήταν για την στήριξη των πληγέντων από την κακοκαιρία και στην μνήμη του Χρήστου Γκοτα όμως γίνεται κεκλεισμένων των θυρών και χάνει όλο αυτό τον χαρακτήρα, αλλά και δεν επιτρέπει στους φιλάθλους να βρεθούν και να ξεφύγουν από αυτό που περνάνε και να τιμήσουν αυτόν τον άνθρωπο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις