Υποψήφιος για τις εκλογές της ΕΣΚΑΘ ο Στέφανος Φαρμάκης

Υποψήφιος για το Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας (ΕΣΚΑΘ ) στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 2 Ιουλίου, κατεβαίνει πρόεδρος του Ίωνα, Στέφανος Φαρμάκης

“Αγαπητοί φίλοι του μπάσκετ , αγαπητά σωματεία που ψηφίζετε στις εκλογές της ΕΣΚΑΘ την Κυριακή 2 Ιουλίου . Ονομάζομαι Στέφανος Φαρμάκης και είμαι 31 ετών . Έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πατρών και είμαι έμπορος στο επάγγελμα . Τα τελευταία 20 χρόνια ασχολούμαι και με την μεγάλη μου αγάπη, το μπάσκετ . Τα 16 χρόνια από αυτά ως αθλητής σε ερασιτεχνικό επίπεδο και τα τελευταία 4 είμαι πρόεδρος του Α.Σ Ιωνα Βόλου .

Πήρα λοιπόν την απόφαση να κατέβω υποψήφιος για το Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας (ΕΣΚΑΘ ) στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 2 Ιουλίου με κίνητρο την ανιδιοτελή μου αγάπη για το μπάσκετ

Βασικός πυλώνας των προτάσεων μου για την επόμενη μέρα είναι φυσικά το αναπτυξιακό . Θα πρέπει επιτέλους να δώσουμε μεγαλύτερο βάρος σε αυτόν τον τομέα . Είναι βασικό τα παιδιά να παίζουν ακόμα περισσότερα παιχνίδια, κάτι το οποίο δυστυχώς δεν γίνεται τα τελευταία χρόνια και μάλιστα τελείωναν και πρωταθλήματα παίδων χωρίς να έχουν παιχτεί όλες οι αγωνιστικές . Μόνο έτσι θα μπορέσουν να βελτιωθούν . Επίσης θα πρέπει να ξεκινήσουν νωρίτερα και οι αγώνες τουλάχιστον των παμπαίδων ώστε να μπορούν και αυτά τα παιδιά να παίζουν ακόμα περισσότερα παιχνίδια.

Ακόμη ένα σημαντικό κομμάτι είναι το κομμάτι των χορηγιών και το κομμάτι της εξωστρέφειας . Θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα τμήμα μάρκετινγκ όπως ακριβώς λειτουργεί και στην ομοσπονδία και στην ένωση μας . Με αυτόν τον τρόπο αυτά τα λεφτά μπορούν να πάνε απευθείας στα σωματεία ώστε να τους διευκολύνει στο κομμάτι των μεταφορών αλλά και της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουν .

Ένα άλλο κομμάτι είναι ότι μπορούν να βρεθούν κεντρικοί χορηγοί για τα πρωταθλήματα των αντρών αλλά και των παίδων . Για παράδειγμα να βρεθεί ένας κεντρικός χορηγός για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ ο οποίος θα δώσει και το όνομα του στο πρωτάθλημα . Έτσι θα μπορέσει να υπάρξει ένα σημαντικό ποσό το οποίο θα πάει απευθείας στα σωματεία ώστε να τους βοηθήσει με τα έξοδα των διαιτητών , κριτών αλλά και των μετακινήσεων τους .

Τέλος ο θεσμός του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ θα πρέπει επιτέλους να αναβαθμιστεί και να πάρει τον ρόλο που του αξίζει . Στην αρχή της χρονιάς παίξαμε ένα φαιναλ φορ που ήταν προ τριών χρόνων ενώ φέτος το φαιναλ φορ δεν έγινε ποτέ . Θα πρέπει το φαιναλ φορ του κυπέλλου να είναι μια διήμερη γιορτή του μπάσκετ ώστε να βοηθήσει έτσι και αυτός ο θεσμός στην εξωστρέφεια του .

Αυτές είναι μερικές από τις προτάσεις για την επόμενη μέρα της ΕΣΚΑΘ . Όντας ο μικρότερος σε ηλικία υποψήφιος ζήτω την στήριξη και την ψηφο των σωματείων της Θεσσαλίας ώστε να εκπροσωπηθεί επάξια και η γενιά μου αλλά και να μπουν φρέσκα πρόσωπα και ιδέες μέσα στην ένωση”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις