Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι ανάμεσα σε Θησέα και Γ.Σ. Αλμυρού

Ο Θησέας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Γ.Σ. Αλμυρού στο ντέρμπι της Μαγνησίας. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος του αγώνα που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Αγριάς για την 21η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς σκόραραν με κεφαλιά του Γιαουπλάρι στο 1′.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι υπερίσχυσαν στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55′ έφεραν το ματς στα ίσα με κοντινό πλασέ του Τζοβάρα. Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις οι «κυανέρυθροι» μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, αλλά οι προσπάθειές τους, είτε κατέληξαν εκτός εστίας, είτε αποκρούστηκαν από τον Κεφαλά. Έτσι, το 1-1 παρέμε0ινε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό.

Σκόρερ: 1′ Γιαουπλάρι-55′ Τζοβάρας.
Κόκκινη: 85’ Βέργος.
Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας).
Βοηθοί: Στάικος, Δεδικούσης (Λάρισας).
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κεφαλάς, Γαλανόπουλος, Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουίχε (81’ Αγιασιώτης), Φραγκογιάννης (60’ Κοτζαθανάσης), Διαμαντόπουλος, Οικονόμου, Χατζησταμάτης, Πέτσης, Ζάχος (56’ Μπόρας), Τσιουρής (64’ Βλάχος).
Γ.Σ. ΑΛΥΜΡΟΥ
: Σταυράκης, Καρράς (90’ λ.τρ. Στουρνάρας), Μπαρούτας, Παπακώστας, Ναουμίδης, Βέργος, Αλεξανδρής, Τσελεπής (75’ Γκίκα), Κοντοβάς (95’ Ματθαίου), Τζοβάρας, Αναστασίου (91’ Λουκάς).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις