ΒΙΝΤΕΟ: Η Συνέντευξη Τύπου του τελικού Κυπέλλου ΕΠΣΘ

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον τελικού Κυπέλλου ΕΣΠΘ,  μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού Βόλου και του Αίαντα Σούρπης κι ολοκληρώθηκε με νίκη των “ερυθρολεύκων” με 3-0.
Σχετικά με το παιχνίδι τοποθετήθηκαν οι δύο προπονητές, Γιάννης Σιαμέτης, για την ομάδα της Σούρπης και Περικλής Αμανατίδης, για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και οι ποδοσφαιριστές Φώτης Πλαβός και Στάθης Ρόκας, αντίστοιχα.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Σιαμέτης,  αφού συνεχάρει την ομάδα του Ολυμπιακού για τη δίκαιη κατάκτηση του Κυπέλλου παραδεχόμενος την ανωτερότητα της,  έκανε αναφορά στη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας και των ποδοσφαιριστών του, επικαλούμενος και τη σπουδαία πορεία που πέτυχαν ως τώρα, με τις μεγάλες προκρίσεις.

Ο Περικλής Αμανατίδης ανέφερε πως οι τίτλοι ανήκουν στις ιστορίες και τους φιλάθλους των ομάδων κι εκεί αφιερώθηκε η κατάκτηση του Κυπέλλου, τονίζοντας ότι θα παραμείνουν συγκεντρωμένοι για να επιτύχουν το μεγαλύτερο και ουσιαστικό στόχο,  την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που θα φέρει την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, εκεί που της αξίζει.

Ο Φώτης Πλαβός μίλησε για την προσπάθεια που έγινε στο παιχνίδι και ότι  από την πλευρά της η ομάδα του προσπάθησε να βάλει δύσκολα στους “ερυθρόλευκους”,  χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν και σε αυτό συντέλεσαν οι ουσιαστικές απουσίες που υπήρχαν για την ομάδα της Σούρπης, οι οποίες την ανάγκασαν να αλλάξει τον ως  τότε επιτυχημένο τρόπο παιχνιδιού, με έναν νέο, ο οποίος όμως δεν της βγήκε.

Τέλος, ο Στάθης Ρόκας ανέφερε ότι ολοκληρώθηκε ο ένας από τους δύο στόχος που είχαν τεθεί αό την αρχή της χρονιάς,  αυτός της κατάκτησης του Κυπέλλου, δίνοντας ταυτόχρονα συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του, αλλά και σε όσους βοηθούν την ομάδα να κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Ολοκλήρωσε τονίζοντας ότι από την Τρίτη θα συνεχιστεί η μεγάλη προσπάθεια, ούτως ώστε μετά τις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν, να πανηγυρίσουν στο τέλος την επίτευξη του μεγάλου στόχου, της κατάκτησης του πρωταθλήματος.
Φυσικά δεν παρέλειψε να συγχαρεί και την ομάδα του Αίαντα για τη γενικότερη παρουσία του, τονίζοντας ότι ομάδες σαν αυτή της Σούρμπης τις έχει ανάγκη το τοπικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όλα όσα ακούστηκαν στη συνέντευξη τύπου στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις