«Οι κύριοι με τα μαύρα δεν αφήνουν τις ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο»

Ο πρόεδρος του Αρη Παλαιοχωρίου, Σταμάτης Ρίμπας, μιλά στη Metrosport για την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα του από τη διαιτησία

Ο πρόεδρος του Αρη Παλαιοχωρίου, Σταμάτης Ρίμπας, δεν μπορεί να χωνέψει ακόμη τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του έχασε την περασμένη Κυριακή, όπως διαφαίνεται και από τις τοποθετήσεις του.

«Προφανώς, έχουμε αρχίσει να ενοχλούμε πάρα πολύ. Όποιος ήταν στο γήπεδο την Κυριακή (στο ντέρμπι με τον Π.Ο. Τρίγλιας κάνει αναφορά), κατάλαβε. Κάποιοι κύριοι καταστρέφουν το ποδόσφαιρο», δήλωσε επί λέξει μέσω της «Metrosport».

«Οι κύριοι με τα μαύρα…»

Όταν ρωτήθηκε ποιους εννοούσε, απάντησε. «Οι κύριοι με τα μαύρα δεν αφήνουν τις ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο. Είναι κρίμα για μία ομάδα νέα, η οποία κάνει αυτή την προσπάθεια τα δύο τελευταία χρόνια να της συμπεριφέρονται έτσι. Δεν ενοχλήσαμε κανέναν.

Ο Αρης Παλαιοχωρίου είναι εδώ και θα συνεχίσει την πορεία του απτόητος. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία», τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας από τη Χαλκιδική και συμπλήρωσε στο τέλος.

«Το μόνο που θέλουμε είναι να μας αφήσουν να παίξουμε ποδόσφαιρο και ας μας κερδίσουν στα ίσα. Είναι κρίμα γι αυτούς τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μόχθησαν και έτρεξαν ως το τέλος, να χάνουν κατ’ αυτόν τον τρόπο. Πιστεύουμε στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις