Όμιλος Φιλάθλων Νίκης: «Λίγη ντροπή και τσίπα δεν βλάπτει»

Ανακοίνωση με σαφέστατες αιχμές προς πρόσωπα που έχουν φέρει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας στο σημείο “μηδέν” εξέδωσε ο Όμιλος Φιλάθλων Νίκης. Αναφέρει ως κεντρικό πρόσωπο σ’ αυτή την υπόθεση άνδρα με θεσμικό ρόλο στην πόλη, τον οποίο χαρακτηρίζει “μπαμπά” πολλών αποφάσεων που έχουν φέρει σε αδιέξοδο την ΕΠΣΘ. Η σχετική ανακοίνωση:

“Μετά από ένα μήνα φαρσοκωμωδίας πολλοί πίστευαν και πιστεύουν ότι η ταλαιπωρία της ΕΠΣΘ θα έχει τέλος με τις εκλογές.

Εμείς σαν Λέσχη Ο.Φ. Νίκης διατηρούμε τις αμφιβολίες αλλά και τις ανησυχίες για το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Μαγνησίας.

Κύριοι με εντολή του “μπαμπά σας” προσφύγατε στο πρωτοδικείο για ορισμό νέας διοίκησης με τρία σωματεία εκ των οποίων τα δύο είναι ανενεργά πολύ καιρό. Μόνο εδώ στη Μαγνησία γίνται αυτά. Γιατι;

Θα σας πούμε εμείς. Απλά το όραμα του “μπαμπά σας” για μία ομάδα δεν βρίσκει έδαφος και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το πραγματοποιήσει απαξιώνοντας σωματεία, παράγοντες, αθλητές, γονείς.

Που το βρήκατε γραμμένο κύριοι να συγκαλείτε γενική συνέλευση κι αμέσως μετά να διενεργείτε εκλογές; Θα σας θυμίσουμε ότι η εκλογική διαδικασία χρειάζεται εφορευτική επιτροπή για να τις διεξάγει. Μήπως μπορείτε να μας πείτε ποια άτομα την απαρτίζουν;

Ο “μπαμπάς σας” χρησιμοποιώντας κάθε θεμιτό-αθέμιτο μέσο και κάτω από την ομπρέλλα του θεσμικού, πρότεινε κάποιους για να διεκδικήσουν την ΕΠΣΘ. Καλά θα κάνει ο “μπαμπάς σας” να ασχοληθεί με τον θεσμικό ρόλο του (όχι για πολύ καιρό) και να αφήσει τα σωματεία από μόνα τους να βρουν τη λύση για το ταλαίπωρο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Μας άρεσε επίσης η ανακοίνωση των υποψηφίων που απευθύνονται στα σωματεία και μιλούν για αλλαγή εποχής, ρήξη με το παρελθόν σε πρόσωπα και τακτικές. Αλλά το πιο ωραίο είναι ότι μας λένε ότι δεν ανήκουν σε κανέναν, ούτε και σε κλίκες. Λίγη ντροπή και τσίπα δεν βλάπτει.

Και επειδή όλα αυτά που συμβαίνουν δεν μας αφήνουν αδιάφορους όσον αφορά και την δική μας ομάδα έχουμε να τους πούμε ότι τα ψέματα τελείωσαν. Ο πόλεμος που διαγραφόταν δυστυχώς έχει αρχίσει κι όσοι σταθούν εμπόδιο για οτιδήποτε αφορά την ομάδα μας να είναι σίγουροι για ένα. Θα μας βρείτε ενωμένους σαν μια γροθιά για να ανατρέψουμε τα όποια σχέδια έχετε κατά νου, αλλά πολύ περισσότερο δεν θα γίνουμε συνένοχοι στους νεκροθάφτες του τοπικού ποδοσφαίρου.

Για την Λέσχη Ο.Φ. Νίκης Βόλου
ο πρόεδρος Παναγιώτης Αθανασίου”