Έχει τον πρώτο λόγο με Ηρόδοτο ο ΝΠΣ Βόλος (pregame)

Ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στο στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ θέλει να κάνει σήμερα ο ΝΠΣ Βόλος, ο οποίος στις 14.00 υποδέχεται στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης τον Ηρόδοτο για την Φούτμπολ Λιγκ. Το παιχνίδι θα αρχίσει μία ώρα νωρίτερα από τις άλλες σημερινές αναμετρήσεις για συγκοινωνιακούς λόγους.

Οι «κυανέρυρθοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και δηλώνουν έτοιμοι να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα και να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ισοπαλία 0-0 με τον Πλατανιά στα Χανιά. Ο ΝΠΣ Βόλος έχει αποκτήσει διαφορά ασφαλείας εννέα βαθμών από τους διώκτες του και εφόσον πάρει σήμερα το «τρίποντο» θα έχει ξεπεράσει με επιτυχία άλλο ένα εμπόδιο στο δρόμο για τη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.

Ο Χουάν Φεράντο θα έχει και πάλι αρκετές απουσίες, καθώς πέρα από τους τραυματίες Δημόπουλο, Ουνγιαλίδη, Βασιλείου, Ρούσσο και Καραγκιολίδη, τιμωρημένοι είναι και οι Ντεντάκη και Καμπαγέρο. Ο πρώτος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, ενώ ο δεύτερος εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Οι 19 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι εξής: Μπουργάνης, Ανδρικόπουλος, Πέντα, Πίσπας, Γκαλίτσιος, Ενγκουεμ, Μάντζης, Λούκας, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Πίτου Γκαρσία, Κορέλας, Κόκκορης, Κόκας, Παπαδόπουλος, Πίτκας.

Τον σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον Ηρόδοτο θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται σήμερα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.

Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).

Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής θα γίνεται από τη Θύρα 1 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Ύδρας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις