Το αβαντάζ της ΑΕΚ για Πόνσε και το «βαρύ» συμβόλαιο

Η ΑΕΚ δε σταματά να αναζητά λύση παραμονής του Έκι Πόνσε στην ομάδα, έχοντας τα δικά της δυνατά χαρτιά στη διαπραγμάτευση με τη Ρόμα, αλλά δεν είναι μόνο η ιταλική ομάδα το πρόβλημα στην υπόθεση.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου θα ταξιδέψει σύντομα στην Ιταλία, ώστε να συζητήσει με τους «Τζιαλορόσι» για την περίπτωση του Αργεντίνου επιθετικού, ελπίζοντας πως έχει και μια συμφωνία με σχετική εκπεφρασμένη επιθυμία από τον παίκτη, ώστε να έχει ένα πλεονέκτημα. Ένας ακόμη «άσος στο μανίκι» θα μπορούσε να είναι και το γεγονός, ότι με την φανέλα της Ένωσης έκανε την καλύτερη χρονιά του, πείθοντας πως από αυτή θα κάνει το μεγάλο του «βήμα» σε ανώτερο πρωτάθλημα.

Ένα ακόμη «αγκάθι», ωστόσο, όπως επισημαίνεται στη «Sportday», είναι το οικονομικό κομμάτι για τον ίδιο τον παίκτη. Τη δεδομένη στιγμή, ο ίδιος έχει λαμβάνειν 1.2 εκατομμύρια ευρώ, που μοιράζονται εξ ημισείας η ΑΕΚ με τη Ρόμα. Αν ο «Δικέφαλος» καταφέρει να τον αποκτήσει, τότε είναι σίγουρο πως ο Πόνσε θα απαιτήσει τουλάχιστον ισοϋψές συμβόλαιο, κάτι που μπορεί να φέρει… γκρίνια, αφού στο σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ, πιο ακριβοπληρωμένος με 600 χιλιάδες ευρώ είναι ο Μάρκο Λιβάγια και γίνεται κατανοητή η ανισσοροπία, που θα δημιουργηθεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις