Νίκη παραμονής για τα Τρίκαλα, 1-0 την Κέρκυρα

Μια νίκη που του δίνει τεράστια βαθμολιγική ανάσα πήρε ο ΑΟ Τρίκαλα κόντρα στην Κέρκυρα με 1-0, σκορ υπερπολύτιμο κόντρα σε μια ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα.
Χρυσός σκόρερ για τον ΑΟ Τρίκαλα ο Ίλια Μαρκόφσκι στο 33ο λεπτό μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια.

Ουσιαστικά ο ΑΟΤ κινδύνεψε από την Κέρκυρα μόνο στο πρω΄το δεκάλεπτο όπου για ένα ακόμη ματς άργησε να μπει στην αναμέτρηση. Από εκείνο το σημείο και μετά οι “κυανέρυθροι” κινήθηκαν σωστά και κατάφεραν να κλείσουν τους διαδρόμους προς τα καρέ του Ταΐρη.

Και κάπου στο 33ο λεπτό μίλησε η κλάση του Μαρκόφσκι. Ο Ουκρανός φορ, που για ένα ακόμη ματς ήταν εξαιρετικός, τρύπησε την αντίπαλη άμυνα, απέφυγε και τον Κοτζαβασίλη και πλάσαρε για το 1-0.

Στο 2ο μέρος η Κέρκυρα είχε όλη και όλη μια καλή στιγμή με τον Τουράμ που καθάρισε ο Ταΐρης με αποτέλεσμα στα Τρίκαλα να κρατήσουν εύκολα ανέπαφη την εστία τους. Μάλιστα στο φινάλε ο Μαρκόφσκι κέρδισε πέναλτι το οποίο ανέλαβε ο ίδιος να το εκτελέσει αλλά ο Κοτζαβασίλης απέκρουσε. Ο Ουκρανός πάντως δικαιούται τον τίτλο του mvp ενώ πολύ καλό ματς έκανε το αμυντικό δίδυμο των Ντιαλό και Γκότοβου που “εσβησε” τον Τουράμ. Πολύ καλός για ένα ακόμη παιχνίδι και ο Λάσκαρης, σταθερός ο Πάνος, αδιαπέραστοι οι Τσιάρας και Τρινταφυλλάκος ενώ ο Ράντι έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει στα παιχνίδια που απομένουν.

Πλέον επόμενο ματς για τα Τρίκαλα… η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αιγινιακό την Κυριακή.

Το φιλμ του αγώνα
10′ Φάουλ του Ιωάννου που έβγαλε το Σιατραβάνη απέναντι από τον Ταΐρη αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε με 2η προσπάθεια
11′ Τετ α τετ ο Τουράμ που απέφυγε τον Ταΐρη, πλάρασε αλλά ο Γκότοβος σωτήρια έδιωξε πάνω στη γραμμή
33′ ΓΚΟΛ για τον ΑΟΤ. Ο Μαρκόφσκι με ατομική προσπάθεια, τρύπησε την αντίπαλη άμυνα, βγήκε τετ α τετ με τον Κοτζαβασίλη, τον απέφυγε και προ κενής εστίας έκανε το 1-0
6′ Σουτ του Τουράμ… η μπάλα πέρασε άουτ αλλά ο διαιτητής έδειξε, προς γενική έκπληξη… όλων
65′ Σωτήρια διπλή απόκρουση του Ταΐρη εκτός περιοχής με τα πόδια στο σουτ του Τουράμ
74′ Από πλάγιο του Πάνου και διώξιμο της άμυνας, η μπάλα στρώθηκε στον Τσιμίκα που σούταρε άουτ από το ύψος του πέναλτι
94′ Ο Σανδραβέλης ανέτρεψε τον Μαρκόφσκι και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Ο Κοτζαβασίλης όμως απέκρουσε την εκτέλεση του Ουκρανου φορ και ο διαιτητής σφύριξε την λήξη

Οι συνθέσεις
ΑΟ Τρίκαλα (Μίλος Κόστιτς): Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Λάσκαρης, Τριανταφυλλάκος, Μαρκόφσκι, Τσιμίκας, Ράντι (84’ Σισέ)
Κέρκυρα (Νίκος Αναστόπουλος): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Κρητικός Νικος (84’ Γεωργακόπουλος), Τουράμ, Σιατραβάνης, Αναστασίου, Μότα (46’ Πασάς), Ιωάννου, Λινάρδος, Θεοδωράκης, Νίκιτς (62’ Ζορμπάς)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις