«Ο ΑΟ Τρίκαλα η καθαρότερη ομάδα του πρωταθλήματος»

Ο ισχυρός άνδρας του ΑΟ Τρίκαλα, Ηλίας Αϊβάζογλου, με ανακοίνωσή του αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του από τον Δεκέμβριο και μετά, τονίζοντας ότι είναι η καθαρότερη ομάδα του πρωταθλήματος

Η σχετική ανακοίνωση:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ στον φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων στο πιο κρίσιμο σημείο της προσπάθειας.

Ελπίζω να έχει αντιληφθεί και ο πιο δύσπιστος ότι:

Από το Δεκέμβριο και έπειτα η ομάδα μας έχει ανέβει επίπεδο και κοντράρει στα ίσια κάθε αντίπαλο, όσο φιλόδοξος και “δυνατός” κι αν είναι αυτός.

Τα απλά μαθηματικά μου λένε, ότι, εάν το πρωτάθλημα ξεκινούσε το Δεκέμβριο, ο ΑΟΤ θα πάλευε για τη δυάδα.

Από το Δεκέμβριο και έπειτα έχω επωμισθεί και παλεύω με κάθε πιθανή και απίθανη αμαρτία του παρελθόντος. Ο ΑΟΤ σε δύο μήνες από σήμερα θα είναι η πιο υγιής οικονομικά ομάδα του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ ειλικρινά τα παλικάρια που στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια. Αυτοί ξέρουν.

Από τον Δεκέμβριο και έπειτα ο ΑΟΤ είναι η καθαρότερη ομάδα του πρωταθλήματος (άραγε πόσες ομάδες της κατηγορίας γίνονται αποδεκτές στον επίσημο κρατικό στοιχηματικό φορέα;).

Οι δυσκολίες τεράστιες, τα προβλήματα του παρελθόντος ατελείωτα, η στήριξη από τον κόσμο δυστυχώς ελάχιστη, η καλοδεχούμενη κριτική σκληρή αλλά και πολλές φορές άδικη. Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως προς όσους ονειρεύονται “επόμενες ημέρες”: Συνεχίζω ακλόνητος. Ζητώ επιτέλους την ουσιαστική στήριξή σας προς την ομάδα.

Οπαδιλίκι δεν πρόκειται να σας πουλήσω. Απλά … αγαπήστε την λίγο παραπάνω.

Υ.Γ. το τηλέφωνό μου είναι πάντα ενεργό και η πόρτα μου πάντα ανοικτή».