Μόνο ο Νικολακάκης “απών” στον Ολυμπιακό Βόλου

Τη 10η σερί νίκη στο πρωτάθλημα, που θα τον φέρει δύο βήματα πιο κοντά στο στόχο της ανόδου στη Φούτμπολ Λιγκ, θα επιδιώξει την Κυριακή (31/3) ο Ολυμπιακός Βόλου, με αντίπαλο τον Φωκικό στο Πανθεσσαλικό στάδιο.
Το παιχνίδι θεωρητικά φαίνεται εύκολο και είναι γεγονός πως η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη, ωστόσο, όλα τα ματς χρειάζονται προσοχή και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι «ερυθρόλευκοι», ενώ και ο Περικλής Αμανατίδης φροντίζει καθημερινά να το επισημαίνει στους παίκτες του.
Στον Ολυμπιακό έκαναν πολύ σωστή διαχείριση, όσον αφορά τις κάρτες, με αποτέλεσμα η ομάδα να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τιμωριών στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, πριν του Μανώλη Νικολακάκη, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Φωκικό, καθώς εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Κι αυτό, καθώς ο έμπειρος αμυντικός «κουβαλούσε» έξι κάρτες από την πρώην του ομάδα, την Καλλιθέα.
Αποθεραπεύτηκαν και τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας οι Βαγγέλης Μάντζιος, Αντώνης Ζγκούρι, Αστέριος Γιακουμής και Στάθης Ρόκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις