Επιστροφή Ντεντάκη στον ΝΠΣ Βόλος

Έξι αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ και ο ΝΠΣ Βόλος κρατά την τύχη στα χέρια του, όσον αφορά την υπόθεση άνοδο. Μόνο αν «αυτοκτονήσουν» οι «κυανέρυθροι» δεν θα ανέβουν κατηγορία.
Κι αυτό, καθώς έχουν αποκτήσει αέρα εννέα βαθμών από τον δεύτερο της κατάταξης Απόλλωνα Λάρισας και 12 βαθμούς από τους Πλατανιά, Παναχαϊκή και Απόλλωνα Πόντου.
Την Κυριακή ο ΝΠΣ Βόλος αγωνίζεται στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της, μετά το άνετο 5-0 επί του Ηρόδοτου στη Νεάπολη.
Κόντρα στην Κέρκυρα οι παίκτες του Χουάν Φεράντο θα επιδιώξουν να αποσπάσουν την όγδοη νίκη τους μακριά από το Βόλο.
Ο Ισπανός τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Αντώνη Ντεντάκη, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής (δεν αγωνίστηκε με τον Ηρόδοτο). Από εκεί και πέρα δεν υπολογίζει, για ένα ακόμη παιχνίδι, στους μόνιμα τραυματίες Δημόπουλο, Ουνγιαλίδη, Βασιλείου, Ρούσσο και Καραγκιολίδη.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί, όπου και θα ανακοινωθούν τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει την ίδια μέρα για το νησί των «Φαιάκων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις