Άνετος και ωραίος ο Αλμυρός με Αστέρα Ιτέας (pregame)

Γ.Σ. Αλμυρού και Αστέρας Ιτέας αναμετρώνται σήμερα στις 4 μ.μ. στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 4ο όμιλο, με τις δύο ομάδες να παίζουν ελεύθερα, από τη στιγμή που βαθμολογικά είναι αδιάφορες.

Την περασμένη Κυριακή ο Γ.Σ. Αλμυρού εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στη Γ’ Εθνική. Οι «κυανόλευκοι» έκαναν εξαιρετική πορεία στις έξι τελευταίες αγωνιστικές με τον Κώστα Βελιτζέλο στην τεχνική τους ηγεσία.

Συγκέντρωσαν 11 βαθμούς, βελτίωσαν κατά πολύ την παραγωγικότητά τους πετυχαίνοντας ορισμένα θεαματικά σκορ, όπως το 0-3 στην έδρα των Μετεώρων, το 6-0 επί της Στυλίδας και το 4-0 επί του Απόλλωνα Μακρυχωρίου, ενώ κατάφεραν να σημειώσουν και δύο γκολ εις βάρος της Νίκης στο Πανθεσσαλικό, στην μοναδική ήττα με 3-2.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας, ο Γ.Σ. Αλμυρού δεν έχει προβλήματα από τραυματισμούς ή τιμωρίες. Έτσι, ο κ. Βελιτζέλος θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Στην διάθεσή του είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Λεωνίδας Κούτσικος, Σταμάτης Καρράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Νίκος Μπαρούτας, Γιώργος Ναουμίδης, Βασίλης Καλαμίδας, Στέλιος Αλεξανδρής, Δημήτρης Δημηνάς, Γιώργος Παπακώστας, Θόδωρος Λουκάς, Γιάννης Βέργος, Παναγιώτης Κοντοβάς, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Ηλίας Γκίκας, Αλέκος Αναστασίου, Άγγελος Ματθαίου.

«Σφυρίζει» ο Λεωνίδας
Το σημερινό ματς θα διευθύνει ο Στέλιος Λεωνίδας της ΕΠΣ Τρικάλων, έχοντας βοηθούς τους Μιχάλη Μανασή, επίσης της ΕΠΣ Τρικάλων και Γιώργο Παπαλίτσα από την ΕΠΣ Καρδίτσας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Χάρης Ντζάθας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Ο κ. Λεωνίδας είχε «σφυρίξει» φέτος το εντός έδρας παιχνίδι του ΓΣΑ με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, το οποίο είχε λήξει ισόπαλο 1-1 (14/10/2018). Ο Τρικαλινός ρέφερι είχε διευθύνει και το περσινό Ολυμπιακός Β.-ΓΣΑ 2-0 (1/4/2018).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις