Ακόμα βάζουν γκολ… Ηρακλής κι Αίας

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις  και στις νίκες για τον Αίαντα, μετά από δυο εβδομάδες με ατυχή αποτελέσματα,  καθώς επικράτησε στο Βασδέκειο επί του Ηρακλή με 6-4, αφού κατά τη διάρκεια του ματς οι φιλοξενούμενοι έφτασαν να προηγούνται και 0-5.

Αναμφίβολα πρόσωπο του αγώνα ο Απόστολος Μπένος, που είναι σκόρερ στα τρία από τα έξι γκολ του Αίαντα και δείχνει ότι πλέον αρχίζει να βρίσκει πλήρως τη φόρμα του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό και τη μακροχρόνια αποχή του, πριν ενταχθεί τον Ιανουάριο στην ομάδα της Σούρπης.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με πολύ γρήγορο γκολ του Μπένου,  μόλις στο 2ο λεπτό, ενώ έγινε στο 19’ το 0-2 από το Μπιρτσάί και στο 43’ και πάλι με τον Μπένο το 0-3 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Με τη συμπλήρωση του πενταλέπτου στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κωστούλας έκανε το 0-4 με θεαματικό  πλασέ από μεγάλη απόσταση, περνώντας τη μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ο ίδιος παίκτης στο 58’ έκανε το 0-5.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι γηπεδούχοι φαίνεται πώς αντέδρασαν σκοράροντας στο 70’ με τον Τανό  (1-5), στο 76’ με τον Χριστογιαννούλα που λίγο πριν πέρασε ως αλλαγή (2-5) και πάλι με τον Τανό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι αυτή τη φορά στο 80’ (3-5).

Για τον Αίαντα το σκορ έκλεισε ο ποδοσφαιριστής που το είχε ανοίξει, καθώς ο Μπένος πέτυχε το 3-6 και ταυτόχρονα το τρίτο προσωπικό του τέρμα, ενώ το τελικό 4-6 διαμορφώθηκε στο 85’ από τον Στρούγκη για την ομάδα του Ηρακλή.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πολυμέρου, Αλ. Γκίκας, Κικίδης, Στρούγκης, Δημητρίου, Τσαντόπουλος,  Τσουκάλης (73’ Χριστογιαννούλας), Τανός, Ευαγγέλου, Πετρόπουλος (70’ Π. Γκίκας), Παπαϊωάννου (67’ Μακρής).

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης (70’ λ.τρ. Ηλ. Λαγός), Ξηροκώστας,  Μιχόπουλος, Τσόγκας, Πλαβός, Κωστούλας, Μακανίκας , Μπιρτσάι , Κατσαβριάς (65’ Γ. Λαγός), Χριστέλος, Μπένος.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις