Νίκησε τη Σκιάθο… κι “επιμένει” η Δήμητρα

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αφού οι δύο ομάδες απέδωσαν όμορφο ποδόσφαιρο και δημιούργησαν πολλές φάσεις,  η Δήμητρα κατάφερε να επικρατήσει στο γήπεδό της με 3-1 της Σκιάθου και να παραμείνει σε “απόσταση βολής” από τον Διαγόρα.

Ένα γρήγορο γκολ για τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο,  στο οποίο όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερη απόδοση θέλοντας να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα   και άλλα δύο τέρματα στο Β’ μερος για τη Δήμητρα. Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα μείωσαν σε 3-1 οι φιλοξενούμενοι που είχαν και δοκάρι αμέσως μέτα…

Με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου ο Παπαδόπουλος αξιοποίησε ασίστ του Στ. Τσιάτσιου  κι έκαν το 1-0, για να έχουμε χαμένες κλασικές ευκαιρίες των φιλοξενούμενων με κεφαλιά του Χισάι, σουτ του Νασιάκου που πέρασαν εκτός εστίας, αλλά και τον Μιστάκου που δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, αφού έδιωξαν οι γηπεδούχοι πανω στη γραμμή.

Στο 55’ ο Κρανάς με κεφαλιά από σέντρα του Αραπίτσα έκανε το 2-0, για να έχουμε δέκα λεπτά αργότερα (65’) υπόδειξη πέναλτι σε ανατροπή του Αραπίτσα, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Παπαδόπουλος,  που δεν κατάφερε να σκοράρει αφού έστειλε την μπάλα άουτ.

Το 3-0 έγινε στο 70’ μετά από σουτ του Βούλγαρη, απόκρουση του τερματοφύλακα της Σκιάθου Παπάρα και κοντινό πλασέ του Κρανά, που έγινε κάτοχος της μπάλας.

Στο 80΄ έχουμε το γκολ των φιλοξενούμενων με κεφαλιά του Τζελάι,  που διαμόρφωσε το τελικό 3-1, αφού στο 85’ σε διπλή ευκαιρία οι νησιώτες δεν τα κατάφεραν, με τον Ντ. Πρίφτι αρχικά να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια το Δ. Γκιαουράκη να σημαδεύει σώματα αμυντικών.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σαρρής, Β. Τσιάτσιος (60′ Μπιρμπίλης), Νικηφοράκης, Στ. Τσιάτσιος, Θωμαΐδης, Στεφανής, Κρανάς (70’ Κακλιάς), Τιμπλαλέξης, Παπαδόπουλος, Βούλγαρης, Ζαντιώτης (55′ Αραπίτσας).

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Μπρέγκου, Κυπαρισσός (75′ Ντ. Πρίφτι), Τουρναβίτης, Αλ. Τζελάι, Μουτζούρης, Τάσσος (80′ Δ. Γκιαουράκης), Νασιάκος (70′ Άλικα), Πρίφτι, Χισάι, Μιστάκου.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις