ΑΕΒΔ-Μύτικας για τα πλέι άουτ της Α1 ΕΣΚΑΘ

Ο μοναδικός αγώνας πλέι άουτ στο πλαίσιο του 1ου ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΘ θα διεξαχθεί σήμερα στον Βόλο. Στις 5 το απόγευμα η Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνίου «κονταροχτυπιέται» με τον Μύτικα σ’ ένα παιχνίδι που ενδιαφέρει πιο πολύ τη λαρισινή ομάδα και κατ’ επέκταση την Ανάληψη.

Οι σημερινοί «μονομάχοι» έχουν πετύχει από μία νίκη στην κανονική περίοδο και σήμερα θα διεκδικήσουν τη δεύτερη στα μεταξύ τους παιχνίδια. Το ματς διεξάγεται στον Βόλο γιατί η ΑΕΒΔ τερμάτισε στην 9η θέση, ενώ ο Μύτικας ήταν 10ος.

Ωστόσο οι «πορτοκαλί» δεν θα επηρεαστούν από το σημερινό αποτέλεσμα, αφού ακόμη κι αν χάσουν θα παραμείνουν στην κατηγορία. Κι αυτό γιατί σ’ αυτό το ενδεχόμενο θα αναμετρηθούν με την Ανάληψη, με την οποία έχουν 2-0 νίκες, άρα δεν θα χρειαστεί να αγωνιστούν.

Αντιθέτως οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται στο 1-1 με τον Μύτικα και θέλουν οπωσδήποτε νίκη της ομάδας του Κώστα Σιδηρόπουλου σήμερα για να τα δώσουν όλα για όλα στη Λάρισα στο παιχνίδι της χρονιάς. Επομένως οι Λαρισαίοι «καίγονται» όπως και το συγκρότημα του Στέφανου Τύμπα για το σημερινό ματς.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η ΑΕΒΔ δεν θα παίξει σήμερα για τη νίκη. Τουναντίον θέλουν να κλείσουν νικηφόρα τη φετινή χρονιά και να δώσουν την ευκαιρία στην Ανάληψη να διεκδικήσει τη σωτηρία μέσω πλέι άουτ με τον Μύτικα.

Πάντως η Αθλητική Ένωση θα στερηθεί σήμερα τη φυσική της έδρα, που είναι το κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας, επειδή εκεί θα φιλοξενηθούν οι Πανελλήνιοι Σχολικοί αγώνες πάλης. Έτσι η σημερινή αναμέτρηση θα γίνει στο ΕΑΚ Βόλου. Το κακό για τους «οράνιε» είναι ότι δεν κατάφεραν καθόλου να προπονηθούν εκεί, κάτι που σίγουρα εμπόδισε στο να διεξαχθεί η προετοιμασία τους με τον καλύτερο τρόπο.

Ο τεχνικός της ΑΕΒΔ Κώστας Σιδηρόπουλος θα στηριχθεί στους Κουρατίδη, Ζαμπέτογλου, Νίκολη, Χαρχαρή, Βλάχο, Ζούρη, Ντελή, Καλιντζέο, Μπαμπάνη, Γκουντόπουλο και Μαντζουράνη.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις