Τουρνουά παλαιμάχων στη μνήμη του Βαγγέλη Βουρούκου

Τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαιριστών στη μνήμη του Βαγγέλη Βουρούκου θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, το οποίο θα έχει και φιλανθρωπική διάσταση. Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Νίκης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες:

«Την Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου και ώρα 4 μ.μ. ξεκινούν στο Πανθεσσαλικό στάδιο οι εκδηλώσεις της έναρξης του πρώτου Πανθεσσαλικού τουρνουά ποδοσφαίρου παλαίμαχων «Βαγγέλης Βουρούκος».

Οι πέντε ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι η Νίκη, η ΑΕΛ, ο Ολυμπιακός, ο Α.Ο. Τρίκαλα και η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι αγώνες θα είναι διάρκειας 30 λεπτών και θα διεξάγονται ταυτόχρονα στο κεντρικό και βοηθητικό χώρο του σταδίου. Στο τέλος της διοργάνωσης η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη, παρουσία του προέδρου του επιμελητηρίου Βόλου Αρ. Μπασδάνη και του προέδρου του Γηροκομείου Βόλου θα απονείμει κύπελλο για κάθε ομάδα, μετάλλια για κάθε παλαίμαχο, καθώς και αναμνηστικά μπλουζάκια.

Επίσης ο Σύνδεσμος Βετεράνων της Νίκης θα τιμήσει με αναμνηστικές πλακέτες την οικογένεια του Βαγγέλη Βουρούκου και τους παλαίμαχους Τζίνη Ν., Μωράκη Αντ., Κασαπλέρη Τ. και Νάνο Σίμο. Καλούμε στο Στάδιο όλο το φίλαθλο κοινό του Βόλου, να ζήσουμε και να μοιραστούμε αυτές τις υπέροχες ποδοσφαιρικές εικόνες, ταυτόχρονα δε, να βοηθήσουμε οικονομικά το Γηροκομείο Βόλου. Σε κεντρικό σημείο του Σταδίου θα τοποθετηθεί ένας μεγάλος κουμπαράς, όπου ο καθ’ ένας θα μπορεί να συνεισφέρει οσοδήποτε χρηματικό ποσόν.
Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το τουρνουά γεννήθηκε από μία ιδέα του Συνδέσμου της Νίκης και πλέον γίνεται πραγματικότητα. Η ανταπόκριση αυτής της ιδέας ήταν θετική και από της τέσσερις ομάδες και την δέχθηκαν με πολύ θέρμη. Στόχος αυτού του τουρνουά είναι να διοργανώνεται κάθε χρόνο και σε διαφορετική πόλη της Θεσσαλίας. Επιδίωξη όλων μας θα είναι η συνάντηση αυτή να έχει κοινωνικό χαρακτήρα, και ταυτόχρονα να είναι μία θύμηση συνεισφοράς μας στον θεσσαλικό αθλητισμό. Τα αποτελέσματα των αγώνων θα είναι πάντα σε δεύτερη προτεραιότητα, αφού θα κυριαρχήσουν οι έννοιες της αλληλεγγύης, της φιλανθρωπίας και του αθλητικού πνεύματος».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις