Πλήρη δράση σήμερα στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΘ

Με τα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής (που είναι η προτελευταία) συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας. Ο Διαγόρας προπορεύεται και βρίσκεται στο +2 από τη Δήμητρα και τον Ρήγα Φεραίο. Η ομάδα του Στεφανοβικείου θα υποδεχθεί σήμερα στις 4 το απόγευμα τον Πύρασο με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα διατηρήσει το βαθμολογικό της πλεονέκτημα ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.
Την ίδια ώρα η Δήμητρα θα φιλοξενήσει την Ακρόπολη και είναι το φαβορί για το «τρίποντο» που θα τη διατηρήσει ζωντανή στη μάχη του τίτλου. Για τον ίδιο λόγο χρειάζεται το «διπλό» ο Ρήγας Φεραίος σε βάρος του ουραγού Μαγνησιακού στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Σε περίπτωση που ο Μαγνησιακός ηττηθεί τότε θα υποβιβαστεί και μαθηματικά.
Επίσης, σήμερα το απόγευμα γίνονται δύο ματς που αφορούν τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Θεωρητικά πιο δύσκολο είναι το έργο των Μυρμιδόνων που θα παίξουν εκτός έδρας με τον δυνατό Αίαντα, ενώ ο Ηρακλής θα αγωνιστεί εντός με τον Πρωτεσίλαο που από την περασμένη αγωνιστική έχει «κλειδώσει τη δική του παραμονή.
Επίσης, σήμερα για την Γ’ τοπική κατηγορία θα παίξουν στις 11 το πρωί Ιωλκός-Ν. Μαγνησιακός.
Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου είναι το εξής:

Α’ κατηγορία
Κυριακή 21/4
Αγίας Παρασκευής, 11.00, Αγία Παρασκευή-Σκιάθος
Ευξεινούπολης, 16.00, Δήμητρα-Ακρόπολη
Στεφανοβικείου, 16.00, Διαγόρας-Πύρασος
Βασδέκειο, 16.00, Ηρακλής-Πρωτεσίλαος
Αχιλλείου, 16.00, Αίας-Μυρμιδόνες
Βοηθητικό ΕΑΚ, 16.00, Μαγνησιακός-Ρήγας

Κυριακή 21/4
Άλλης Μεριάς, 11.00, Ιωλκός-Ν. Μαγνησιακός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις