Οι προϋποθέσεις για την επιστροφή Βράνιες στην ΑΕΚ

Ορθάνοιχτος παραμένει ο δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στον Όγκνιεν Βράνιες και την ΑΕΚ. Παρά τις διαψεύσεις που κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Real News” η εξαιρετική άποψη που διατηρεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την αξία του Βόσνιου στόπερ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο υπό προϋποθέσεις να φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει προηγουμένως ο 29χρονος αμυντικός να τα βρει με την Άντερλεχτ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022. Ούτε ο ίδιος είναι ευχαριστημένος με την παρουσία και τη ζωή του στο Βέλγιο, ούτε ο σύλλογος ικανοποιημένος από τα αγωνιστικά του πεπραγμένα, χωρίς προφανώς να σημαίνει αυτό ότι οι “μωβ” προτίθενται έτσι απλά να παραχωρήσουν τα δικαιώματα ενός ποδοσφαιριστή για τον οποίο πέρυσι δαπάνησαν περισσότερα από τρία εκατομμύρια ευρώ, χώρια τις 800.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές που του πρόσφεραν.

Δύο οι παράμετροι που ενδέχεται να φέρουν ξανά τον ποδοσφαιριστή στις τάξεις των “κιτρινόμαυρων”. Ο πρώτος, να δεχθεί η Άντερλεχτ δανεισμό του, έστω με οψιόν αγοράς.

Και ο δεύτερος, να ρίξει ο Βράνιες τις απαιτήσεις του, κατά πολύ μάλιστα, αφού όταν έπαιζε στην ΑΕΚ το συμβόλαιό του δεν υπερέβαινε τις 280.000 με τα μπόνους στόχων.

Το σίγουρο είναι ότι η Ένωση αναζητεί στόπερ με τα χαρακτηριστικά του, αφού φέτος αντιμετώπισε ουκ ολίγα προβλήματα στη συγκεκριμένη θέση. Με τον πρώην άσο της, παρά τις ιδιορρυθμίες του, να φαντάζει ως μια αξιόπιστη λύση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις