«Αγκάλιασε» το μπαράζ ο Απόλλων Λάρισας (video)

Tην πιο καθοριστική του νίκη την φετινή σεζόν πέτυχε ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος κέρδισε τον Πλατανιά και πλέον βρίσκεται στην 2η θέση που οδηγεί στο μπαράζ. Η ομάδα του Αριάν Μπελά μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς και μόλις στο 2΄ άνοιξε το σκορ, χάρη σε κεφαλιά του Λουκάο.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 50΄ ο Απόλλων Λάρισας έφτασε κοντά στο 2-0, το σουτ όμως του Λίταινα έπειτα από ωραία συνεργασία των Μαρκολίνο και Λουκάο αποκρούστηκε εύκολα από τον Γκοτ. Με το πέρας της ώρας οι «κυανόλευκοι» ανέβασαν την απόδοση τους, προκειμένου να φτάσουν στο 2-0. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 64΄, όταν ο Μαρκολίνο από καλή θέση έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο άουτ, από το τέρμα του Γκοτ.

Στο 72΄ ήταν η σειρά της ομάδας του Γιάννη Τάτση να κάνει αισθητή την παρουσία της στο ματς, με την εκτέλεση φάουλ του Ποζατζίδη να καταλήγει αντί για τα δίχτυα του Μαντζάρη, στο αριστερό δοκάρι του τέρματος του. Όσο περνούσε η ώρα οι Κρητικοί πίεζαν για να φτάσουν στην ισοφάριση, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε γίνει στην φάση του 91΄ με την σκαστή κεφαλιά του Μπιανκόνι να αποκρούεται με το ένα χέρι από τον Μαντζάρη, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να παραμείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του ματς.

Απόλλων Λάρισας (Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρας, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Λίταινας (87′ Κοντοές), Ράμος, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Λουκάο, Τασιουλής (70′ Γκουντρουμπής), Μπραμπίγια (45′ λ.τρ. Μαρκολίνο).

Πλατανιάς (Τάτσης): Γκολτζ, Ουές, Ποζατζίδης Σ., Τσαμούρης (58′ Παπουτσογιαννόπουλος), Ρουσσάκης, Μποσέτι, Λουκίνας, Παπανικολάου, Μπιανκόνι, Μπόρχες, Κόρτσαμ (83′ Λάζιτς).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις