Στο Καυταντζόγλειο με Ηρακλή σήμερα ο ΝΠΣ Βόλος

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες η αποστολή του ΝΠΣ Βόλος, ενόψει του τελευταίου αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα στις 15.00, για την 29η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ (την τελευταία αγωνιστική οι «κυανέρυθροι» δεν αγωνίζονται, καθώς θα πάρουν στα «χαρτιά» το ματς με τον Αήττητο).
Ο ΝΠΣ Βόλος έχει εξασφαλίσει εδώ και αρκετές αγωνιστικές τον τίτλο στη Φούτμπολ Λιγκ και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ. Για τον Ηρακλή, ωστόσο, το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, καθώς θέλει τη νίκη, για να κλείσει θέση στη Σούπερ Λιγκ 2 της νέας περιόδου, εφόσον αυτή θεσπιστεί.
Ο Χουάν Φεράντο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πίτου Γκαρσία, ο οποίος είναι τιμωρημένος, ενώ επίσης τιμωρημένος είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Βασίλης Μάντζης, που είδε την κόκκινη κάρτα στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Νεάπολη. Θα απουσιάσουν και οι χρόνια τραυματίες Ουνγιαλίδης, Δημόπουλος, Βασιλείου, Ρούσος και Καραγκιολίδης. Οι 18 ποδοσφαιριστές που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι οι εξής: Μπουργάνης, Κραβαρίτης, Ανδρικόπουλος, Ντεντάκης, Πέντα, Πίσπας, Γκαλίτσιος, Ενγκουέμ, Λούκας, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Κορέλας, Κόκκορης, Παπαδόπουλος.
Στον Ηρακλή ο Εμανουέλ Περόνε και ο Μάρκος Ντούνης, όπως όλα δείχνουν, θα ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και θα δώσουν «παρών» στην κρισιμότατη αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλος. Αμφότεροι συμπεριλήφθηκαν στα πλάνα του Μαρσέλο Τροΐζι, ο οποίος μετρά ως απουσίες αυτές των τραυματιών, Κλέιτον και Δημήτρη Κουτρομάνου. Ο τεχνικός του «Γηραιού» θα ανακοινώσει την 18αδα σήμερα πριν το παιχνίδι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις