Φιλικό Ρήγα – Πυράσου αύριο στο Βελεστίνο

Ο Ρήγας Φεραίος και ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου θα τεθούν αντιμέτωποι αύριο το απόγευμα (Σάββατο, 22/8, 18.00). Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Βελεστίνου στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των δύο ομάδων, οι οποίες θα λάβουν μέρος και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Ο Λάκης Μπακάλης και ο Στέφανος Ξηροφώτος θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα συστήματα και συνθέσεις, αλλά και να βγάλουν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα από αυτό το φιλικό, αφού και οι δύο ομάδες βρίσκονται ανάμεσα στις δυνατές της Γ΄ Εθνικής.

Ο τεχνικός του Ρήγα δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ντίνο Γεωργατζή, Μανώλη Πάσχο και Στέργιο Μπακάλη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Ξηροφώτος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιώργο Τσιλίγκο που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι ο Δημήτρης Σέττος, το νέο απόκτημα της Βελεστινιώτικης ομάδας, δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό προετοιμασίας με τον Πύρασο, αφού για προσωπικούς λόγους προπονείται ακόμη μόνος του και αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις του Ρήγα μετά τις 25 Αυγούστου.

Επίσης, παρόλο που οι διπλές προπονήσεις του Ρήγα Φεραίου συνεχίζονται από την έναρξη της προετοιμασίας του, οι παίκτες της ομάδας του Βελεστίνου δεν θα προπονηθούν αύριο το πρωί, αφού ο Λάκης Μπακάλης προτιμά να τους ξεκουράσει πριν το φιλικό με τον Πύρασο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις