Γρηγορίου: «Θα πάει στην UEFA ο κ. Σπανός»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου εξέφρασε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 την πικρία του για την αντιμετώπιση που είχε ο Ατρόμητος από το διαιτητικό τιμ στο ματς (0-1) του Ατρόμητου με τη Φενέρμπαχτσε. Για τα play off του Europa League. Παράλληλα, θεωρεί ότι τα όσα ανέφερε αμέσως μετά το ματς ο Γιώργος Σπανός δεν ήταν εν θερμώ και ότι θα υπάρξει συνέχεια, πηγαίνοντας στην UEFA. «Κάνει εδώ και καιρό αυτό το όνειρο το οποίο δεν γκρεμίστηκε από την ομάδα, αλλά από άλλο», σχολίασε.

Ο 42χρονος τεχνικός σχολίασε ότι οι Περιστεριώτες είναι πιο ομάδα φέτος. Επίσης, έκανε το σχόλιο του για το πρωτάθλημα που ξεκινάει το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τη διαιτησία στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε: «Είναι μεγάλη αμαρτία, διότι περιμέναμε αυτό το παιχνίδι πως και πως. Όταν συμβαίνει κάτι τόσο απρόβλεπτο που δεν το περιμένεις είναι κρίμα. Δεν μιλήσαμε μετά το ματς με τον διαιτητή. Μιλήσαμε στο ημίχρονο για το πρώτο πέναλτι, αλλά όχι μετά, διότι καταλάβαμε τι συμβαίνει. Ο φόβος φυλάει τα έρμα λέει μια παροιμία. Είναι θέμα μεγέθους, χορηγών…

Όλα αυτά τα χρόνια δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία. Έχω αδικηθεί και στο πρωτάθλημα. Το χθεσινό, επειδή ήμουνα κοντά και τις είδαμε τις φάσεις. Μέχρι να πανηγυρίσει ο άνθρωπος περάσανε κάποια λεπτά. Το είδανε και οι δύο τι έγινε στο γκολ, ειδικά και ο επόπτης. Οι διαιτητές πρέπει να τα βλέπουν όλα και τα βλέπουν όλα όταν θέλουν. Τέτοια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, δεν θα κάνει πέντε ή παραπάνω ευκαιρίες παραπάνω. Κρίνονται στις λεπτομέρειες. Θα ήταν αλλιώς αν έπαιζαν τόσα λεπτά με παίκτη λιγότερο».

-την πίστη του πριν την έναρξη του ματς ότι η ομάδα του μπορεί να καταφέρει: «Το πίστευα επειδή είμαστε καλά εμείς. Δεν κοιτάμε ποτέ τον άλλο. Πολλές φορές μετράει παραπάνω η δίψα. Η πρόκριση θα ήταν πολύ σημαντική υπόθεση για εμάς και για τους παίκτες της Φενέρ μπορεί να μην λέει και τίποτα με τα όσα έχουν πετύχει. Αν κρίνω από τη χθεσινή αντιμετώπιση τότε είναι δύσκολα για εμάς. Ωστόσο, πλέον έχουμε δύσκολο έργο και φυσικά δεν είναι στο 50%-50% οι πιθανότητες μας, αν και έχουμε την ομάδα για να κάνουμε τα πάντα. Αλίμονο, αν δεν το πίστευα εγώ. Πως θα το πέρναγα στους παίκτες μου».

-τον εκνευρισμό του Γιώργου Σπανού και τα όσα ανέφερε:«Δεν μπορώ να έρθω στη θέση του κυρίου Σπανού. Έχει δώσει πολλά όλα αυτά χρόνια και την περίμενε πολύ καιρό αυτήν τη βραδιά. Είναι και θέμα πρεστίζ, κάνει εδώ και καιρό αυτό το όνειρο το οποίο δεν γκρεμίστηκε από την ομάδα, αλλά από άλλο. Θεωρώ ότι αυτό που είπε θα το κάνει».

-τα δεδομένα στο νέο πρωτάθλημα: «Σίγουρα είναι φαβορί ο Ολυμπιακός. Δεν νομίζω ότι μπορεί ακόμη να κοντράρει ομάδα μέχρι τέλους τον Ολυμπιακό. Μακάρι, θα ήταν καλό για το πρωτάθλημα και για τον Ολυμπιακό. Δεν έχω δει τον ΠΑΟΚ, αλλά έχω διαβάσει ότι εντυπωσίασε. Θα πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις να υπάρχει διάρκεια. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο πιο πάνω. Νομίζω ότι τα πρώτα δείγματα της ΑΕΚ είναι θετικά. Η ΑΕΚ επανέρχεται. Και πάλι όμως θα πρέπει να περιμένουμε τη διάρκεια. Οι στόχοι της είναι αυτοί που είναι πάντα και της αρμόζουν».

-τον φετινό Ατρόμητο: «Νομίζω ότι αυτό που απορρέει είναι ότι είναι πιο ομάδα. Τουλάχιστον σε σχέση με πέρυσι. Σαφέστατα υπάρχει ποιότητα, αλλά και βάθος. Δεν φάνηκαν στα πρώτα ματς. Υπάρχουν παίκτες που θα δώσουν λύσεις. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία με τον κύριο Αγγελόπουλο . Είναι πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά δεν θα μείνω στους παίκτες από τη μέση και μπροστά, αλλά και από τη μέση και πίσω. Πρέπει να έχεις και καλούς αμυντικούς για να παίρνεις τα παιχνίδια. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις και εύχομαι να βγει μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις