«Eνδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Άτζιτς»

Μπορεί ο Ογκνιέν Βράνιες να είναι ο Νο1 στόχος της ΑΕΚ από την Αντερλεχτ, αλλά… παίζει έντονα και το όνομα του Λούκα Ατζιτς.

Στη συνάντηση που είχαν ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Νίκος Λυμπερόπουλος με τον ομόλογο του στη βελγική ομάδα Φρανκ Αρνεσεν πριν λίγες ημέρες στις Βρυξέλλες, ο εκπρόσωπος της Ενωσης εκτός της περίπτωσης επιστροφής του Ογκνιεν Βράνιες στην ελληνική ομάδα έδειξε ενδιαφέρον και για τον Λούκα Ατζιτς, όπως αναφέρει η βελγική εφημερίδα Het Laatste Nieuws. Ο 20χρονος Σέρβος εξτρέμαποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από τον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο δεν έχει καθόλου συμμετοχές με την Αντερλεχτ τη φετινή σεζόν σε καμία διοργάνωση.

Ο 20χρονος διαθέτει δεξί πόδι και αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά κυρίως ως εξτρέμ, ενώ το συμβόλαιό του με την Αντερλεχτ τελειώνει το 2022. Από πλευράς της βελγικής ομάδας και του Αρνεσεν, δεν έδειξαν αρνητικοί για τον Σέρβο…

Ο Ατζιτς αποτελεί προϊόν της σχολής του Ερυθρού Αστέρα και είναι ένα αίνιγμα, καθώς στην Αντερλεχτ δεν έχει πάρει ευκαιρίες. Ολίγον παράδοξο για ομάδα που φημίζεται για εκκολαπτήριο ταλέντων. Προς υπεράσπισή του νεαρού Σέρβου, δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στο Βέλγιο. Ένας δανεισμός μοιάζει η πλέον σωστή λύση για όλους. Να πάρει χρόνο συμμετοχής και τα πάνω του.  

sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις