Ξεσηκώνεται ο κόσμος της Νίκης για το μπαράζ με τον Θεσπρωτό

Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ενόψει του πρώτου αγώνα μπαράζ με αντίπαλο τον Θεσπρωτό που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 5 Μαΐου (17:00), στο Πανθεσσαλικό. Οι κυανόλευκοι, μετά το τριήμερο ρεπό, επέστρεψαν τη Δευτέρα στις προπονήσεις, με τον Ράτκο Ντόστανιτς να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Από το κυριακάτικο ματς θα απουσιάσουν οι Βασίλης Ρόβας και Γιάννης Ντινιωτάκης, που θα εκτίσουν την τελευταία αγωνιστική της ποινής τους.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο δεν υποτιμούν σε καμία περίπτωση τον Θεσπρωτό καθώς σύμφωνα με το σκάουτινγκ πρόκειται για μία ομάδα συμπαγή, επικίνδυνη και με αξιόλογους ποδοσφαιριστές που θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να να είναι αυτή που θα κερδίσει τη θέση στη Football League. Μπορεί με δηλώσεις τους οι άνθρωποι της ομάδας της Ηγουμενίτσας να προσπαθούν να χρίσουν ως ακλόνητο φαβορί τη Νίκη Βόλου, όμως η πρόθεσή τους να πολεμήσουν μέχρις εσχάτων είναι αναμφισβήτητη. Η άρνησή τους να μετατεθεί το παιχνίδι κατά δύο ώρες αργότερα (19:00) ώστε να γίνει υπό το φως των προβολέων και ταυτόχρονα να διευκολυνθεί και ο κόσμος που θα θελήσει να ενισχύσει και το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, δείχνει πως δεν υπάρχει πρόθεση διευκολύνσεων και το ματς θα γίνει με τους τυπικούς κανόνες που ορίζει η διοργανώτρια αρχή.

Όσον αφορά τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας είναι βέβαιο πως θα δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα ανάλογη της φήμης του και θα αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη της Νίκης στον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς, μέχρι τον επόμενο. Στα κυανόλευκα στέκια υπάρχει ξεσηκωμός και την Κυριακή το αχανές Πανθεσσαλικό αναμένεται να μετατραπεί σε “Π. Μαγουλάς” από τις φωνές και τα τραγούδια των φίλων της Νίκης, δίνοντας την ψυχολογική ώθηση στους ποδοσφαιριστές για να κερδίσουν και να αποκτήσουν το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού στην Ηγουμενίτσα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις