«Κόλλησαν» στο μηδέν Ρήγας και Πύρασος

Ο Ρήγας Φεραίος και ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου αναμετρήθηκαν σήμερα το απόγευμα (Σάββατο, 22/8, 18.00) στο βροχερό Βελεστίνο. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Βελεστίνου στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Οι Λάκης Μπακάλης και Στέφανος Ξηροφώτος είδαν τις ομάδες τους να μένουν στο μηδέν σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι με πολλές μονομαχίες, αλλά ελάχιστες καλές ευκαιρίες. Το σημαντικό για τους παίκτες των ομάδων του Βελεστίνου και της Νέας Αγχιάλου σχετικά με αυτό το φιλικό ήταν ότι μπόρεσαν να ξεφύγουν από την ρουτίνα των καθημερινών και δυνατών προπονήσεων της προετοιμασίας και να ξεμουδιάσουν, παίζοντας «μπάλα».

Χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο μέρος
Η πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι σημειώθηκε είκοσι λεπτά από την έναρξη του και ανήκε στους φιλοξενούμενους. Ο Κοντοβάς έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Ένα λεπτό πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ήταν η σειρά του Ρήγα να απειλήσει. Ο Χατζής έβγαλε πολύ ωραία σέντρα στον Τσίπη, εκείνος έπιασε μια δυνατή κεφαλιά, αλλά απέκρουσε σωτήρια ο Βαν Ντε Γουίχε. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς κάποια από αυτές να έχει πάρει προβάδισμα στο σκορ.

Δεν άλλαξε κάτι στο δεύτερο ημίχρονο
Με τη συμπλήρωση τριών λεπτών στο δεύτερο μέρος, ο Χατζής πάσαρε στον Μιαρίτη Ν. , εκείνος δοκίμασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 76΄ ο Γκάγκας εξαπέλυσε ένα σουτ, το οποίο βρήκε στα σώματα των παικτών του Πυράσου. Η τελευταία καλή φάση στο παιχνίδι, σημειώθηκε δύο λεπτά αργότερα. Ο Αναστασίου έπιασε το σουτ, αλλά ο Τσουμπέκος είπε «όχι», διώχνοντας σε κόρνερ. Μέχρι το τέλος της φιλικής αναμέτρησης των δύο Μαγνησιώτικων ομάδων δεν σημειώθηκε κάποια σημαντική ευκαιρία και γι αυτό η λήξη του παιχνιδιού τις βρήκε ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Κεφαλάς (46΄ Τσουμπέκος), Χατζηαθανασίου, Γούτσιος (46΄ Γουτούλης), Σπαθής, Βουραζέρης, Αλεξίου (46΄ Γκάγκας), Χατζής (70΄ Ζενούνι), Μιαρίτης Δ. (46΄ Μιαρίτης Ν.), Τσίπης, Ζενούνι (46΄ Πέτσης), Μουσαμπελίου (46΄ Αποστολίδης)

Πύρασος Νέας Αγχιάλου (Στέφανος Ξηροφώτος): Βαν Ντε Γουίχε, Καψιώτης (75΄ Κουρτέλης), Δαμάσκος Α. (46΄ Χατζητρακόσιας), Πλασταράς, Μπόρας, Κοτζαθανάσης (65΄ Δαμάσκος Χ.), Τσιουρέλης, Αναστασίου, Μαλακασιώτης (65΄ Μακανίκας), Καρακώστας (46΄ Μίλτος), Κοντοβάς (80΄ Βουρδάκης)

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις