Βασιλειάδης: Η τροπολογία δεν αναφέρει αριθμούς ομάδων

Ο υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε στον “Real FM” και μεταξύ άλλων τόνισε ότι το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση θα είναι μέσα στην ίδια τροπολογία με τις 120 δόσεις που είναι θέμα ημερών να πάει προς ψηφοφορία στη Βουλή. Αυτή είναι και η τελική διαδικασία για να λάβει σάρκα και οστά η αναδιάρθρωση, που θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία της Σούπερ Λιγκ 2.

Από εκεί και μετά, ο κ. Βασιλειάδης άφησε και πάλι ανοικτό το θέμα για πιθανές αλλαγές στη Γ’ Εθνική, πετώντας το μπαλάκι στην ΕΠΟ.«Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ειδικά στις μικρότερες κατηγορίες και ενδεχόμενα η ΕΠΟ να χρησιμοποιήσει αυτά τα “παράθυρα”», τόνισε σχετικά.

Αναλυτικά όλα όσα είπε για το θέμα αυτό ο κ. Βασιλειάδης, για τον οποίο είναι απαραίτητο να σημειωθεί ότι η απάντησή του αφορούσε μετά την ερώτηση που δέχτηκε για τις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα, κ. Χρηστοβασίλη που είπε ότι ίσως η αναδιάρθρωση να μην προχωρήσει είναι τα εξής:

«Δεν χρειάζεται ν’ ανακινούμε συνέχεια την ίδια συζήτηση. Η ΕΠΟ πήρε τις αποφάσεις της πέρσι το καλοκαίρι. Οτιδήποτε άλλο είναι για να κοροϊδευόμαστε. Προφανώς σε μια αναδιάρθρωση υπάρχουν αδικημένοι και αδικίες. Και ερχόμαστε να καλύψουμε αυτές τις αδικίες με ένα ασφαλές οικονομικό περιβάλλον. Αλλά, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ειδικά στις μικρότερες κατηγορίες και ενδεχόμενα η ΕΠΟ να χρησιμοποιήσει αυτά τα “παράθυρα”, σε κάθε περίπτωση η τροπολογία δεν αναφέρει ούτε αριθμούς ομάδων, ούτε τίποτα, αλλά υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, μια συγκεκριμένη συμφωνία. Αν κάνουμε πίσω, αυτό είναι πλήγμα για το ποδόσφαιρο, όχι ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις