Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Ρεβάνς με ΠΑΟΚ θέλει η ΑΕΚ

Μονόδρομο αποτελεί για την ΑΕΚ η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, στον αποψινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (20:30, Cosmote Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η «Ένωση» επιθυμεί να πάρει τον τρίτο τίτλο της την τελευταία τριετία, στον τέταρτο σερί τελικό του θεσμού που συμμετέχει μετά την επιστροφή της στην Σούπερ Λίγκα.

Παράλληλα, ο «Δικέφαλος» θέλει να σηκώσει το 16ο Κύπελλο της ιστορίας της, με τελευταίο εκείνο απέναντι στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2015/16.

Στο αγωνιστικό σκέλος, τώρα, ο Μανόλο Χιμένεθ έδειξε τις τελευταίες ημέρες πως καταλήγει σε ένα σχήμα με τετράδα στην άμυνα, που θα του επιτρέψει να θωρακίσει τις πτέρυγες της ομάδας του.

Κάπως έτσι αναμένεται η ΑΕΚ να παίξει με 4-4-1-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και Μπακάκης.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κρίστιτσιτς και ο Σιμόες, με τον Μάνταλο και τον Μπακασέτα στα πλάγια. Ο Λιβάγια και ο Πόνσε θα αποτελέσουν το δίδυμο της επίθεσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις