Οκτώ μετάλλια κατέκτησαν αθλητές του Κέντρου Ιππασίας Σέσκλου

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Δύο σημαντικά γεγονότα έλαβαν χώρα στο Κέντρο Ιππασίας Σέσκλου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ιππείς και άλογα από όλη την Ελλάδα, μια διοργάνωση του συλλόγου «Κένταυροι Βόλου και του προέδρου Ανδρέα Καϊόπουλου. Περίπου 200 άτομα παρακολούθησαν την εκδήλωση και το εντυπωσιακό θέαμα που πρόσφεραν οι συμμετέχοντες σε αυτή.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν οι 2οι αγώνες ιππικής δεξιοτεχνίας Βορείου Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η επιτυχία των αθλητών του Κ.Ι.Σ. ήταν αναμενόμενη. Συνολικά οι αθλητές του ομίλου συμμετείχαν σε δώδεκα κατηγορίες κατακτώντας τρείς πρώτες θέσεις, τέσσερις δεύτερες θέσεις, μία τρίτη θέση, μία τέταρτη, μία πέμπτη και μία έβδομη θέση.

Συγκεκριμένα η αμαζόνα Έλενα Ιωάννου με τον ίππο Ripley κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία Α4 Παίδων και τη δεύτερη στην κατηγορία Α5 παίδων με πολύ μικρή διαφορά από τον πρώτο 0,297%. Η Ηρώ Αναγνώστου με τον ίππο Celana Z κέρδισε τις κατηγορίες Α4 και Β6 ενηλίκων. Η μικρή αμαζόνα Μαρία Βαλασσά  στον πρώτο της αγώνα με τον 5χρονο ίππο Baron S κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε άλλες έμπειρες αθλήτριες που διαγωνίζονταν σε αυτή την κατηγορία με το εξαιρετικό ποσοστό 64% θέτοντας τις βάσεις για το μέλλον.

Ο Γιάννης Ξινός που από τον Ιανουάριο προπονείται στις εγκαταστάσεις του Κ.Ι.Σ με προπονήτρια τη Μαρία Σπυροπούλου, κατέλαβε τη δεύτερη θέση, με μικρή διαφορά από τον πρώτο, 0,3% στην κατηγορία Α6, εμφανίζοντας βελτιωμένη τεχνική, θέτοντας υψηλούς στόχους για το μέλλον.

Στην κατηγορία Α3 παίδων την τρίτη θέση κατέλαβε η Άννα Βαλασσά με τον ίππο Domenik, την τέταρτη η Ιωάννα Μπόνου και την πέμπτη θέση η Ιόλη Τζανή με τον ίππο Grey TricK ενώ την έβδομη θέση Βάγια Κάβουρα με τον ίππο Balaya. Είναι άξια συγχαρητηρίων και η αμαζόνα Αναστασία Μισσαλούρη για την προσπάθεια που κατέβαλε με το πολύ νεαρό σε ηλικία ίππο Cavalli. Τέλος, η Μαρία Σπυροπούλου, με μια εξαιρετική εμφάνιση, κατέλαβε τη 2η θέση με τον ίππο Baron S στη κατηγορία Α3 ενηλίκων με πολύ μικρή διαφορά από τον πρώτο.

Το Δ.Σ. του ομίλου συγχαίρει όλους του αθλητές και την προπονήτρια του αγώνα καθώς και όλους του φίλους του ομίλου που βοήθησαν στην άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης, την Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς και τον γιατρό του αγώνα κ. Αναγνώστου.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις