Ι. Χατζής για Μπέο: Από έκτο του παιδί ο Ολυμπιακός Β. έγινε αποπαίδι

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Ιάσων Χατζής, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα στα ΜΜΕ η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, πήρε το λόγο μετά τον πρόεδρο Νίκο Τσεκούρα, τονίζοντας τα εξής: «Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι ένα κλειστό κλαμπ. Έκανε πετυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, ανέβηκε κατηγορία και η ομάδα είναι καθαρή από τα οικονομικά βάρη του παρελθόντος. Αυτοί που ενδιαφέρονται να αναλάβουν τη λειτουργία της νέας ΠΑΕ μπορούν να επενδύσουν. Ως παλιό μέλος του Ολυμπιακού Βόλου έχω γευτεί όλες τις επιτυχίες και αποτυχίες του συλλόγου. Ο Αχιλλέας Μπέος είχε ως σκοπό να κάνει μία ομάδα στην πόλη και αυτό το σέβομαι. Δύο φορές στο παρελθόν η γενική συνέλευση του Ολυμπιακού Βόλου είχε πάρει απόφαση να δημιουργηθεί μία ομάδα, ωστόσο και τις δύο φορές αυτή την απόφαση την απέρριψε το διοικητικό συμβούλιο της Νίκης. Ούτε στη δικτατορίας ο τότε υπουργός αθλητισμού, Ασλανίδης, δεν μπόρεσε να επιτύχει την ένωση των δύο ομάδων.
Δεν μηδενίζω καμία προσπάθεια, γιατί πολλοί ήταν εκείνοι που έτρεξαν, έχασαν χρήματα, για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να λειτουργήσει και πρωταγωνιστήσει. Όλοι οι μεγάλοι παράγοντες, που έφυγαν από την ομάδα σαν τα ποντίκια και που είχε ως αποτέλεσμα για δύο χρόνια ο Ολυμπιακός να μην πατήσει χορτάρι, θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις. Αυτός που χαρακτήρισε την ομάδα ως έκτο του παιδί, έκανε τον Ολυμπιακό αποπαίδι. Παρόλο που ο σύλλογος τον βοήθησε να είναι αυτή τη στιγμή δήμαρχος Βόλου.
Στα 81 μου χρόνια δεν είχα πάει ποτέ σε δικαστήριο. Με πήγε ο Αχιλλέας Μπέος για συκοφαντική δυσφήμιση. Το σύνθημά του είναι μία πόλη, μία ομάδα. Ωστόσο, πέτυχε να κάνει τρεις τις ομάδες. Είπε θα σας γ…..ω όλους. Τη δήλωση αυτή του την επιστρέφω, διότι είναι αχαρακτήριστη. Μπορεί να τη δέχονται οι Βολιώτες, εγώ όμως δεν τη δέχομαι.
Όσον αφορά τη σύσταση της ΠΑΕ, η ομάδα έχει και λογιστές και ανθρώπους που έχουν γνώσεις και οικονομική αντίληψη και γνωρίζουν πολύ καλά πώς λειτουργεί μία ΠΑΕ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις