Έρχεται ο Παπαδόπουλος για Ηρακλή

Η έλευση του μεγαλομέτοχου του Ημίθεου μέσα στον Ιούνιο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στον σύλλογο.

Όπως σημειώνει η «Live Sport», η στάση αναμονής από τους παράγοντες του Ηρακλή, όσον αφορά στο θέμα της ενδεχόμενης συμμετοχής στη Super League 2, συνεχίζεται, μολονότι το σενάριο των 14 ομάδων δεν φαίνεται να τυγχάνει της εύνοιας από πλευράς ΕΠΟ.

Σε Μίκρα και Φιλαδέλφεια αναμένουν εντός των αμέσως προσεχών ημερών να κλείσει οριστικά το συγκεκριμένο ζήτημα, εκφράζοντας αυτό, το οποίο αποδίδεται με την γνωστή έκφραση – κλισέ «συγκρατημένη αισιοδοξία», σχετικά με την κατάληξη των πραγμάτων.

Ωστόσο, επειδή όλες οι ενδείξεις στρέφονται προς την αντίθετη κατεύθυνση, θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για το σοβαρό ενδεχόμενο να  κλείσει αμετάκλητα η πόρτα της δεύτερης κατηγορίας για τον Ημίθεο, γεγονός το οποίο θα σημάνει συναγερμό για οριστική προσχώρηση σε εναλλακτική επιλογή.

Και επειδή προτεραιότητα έχει η αναζήτηση της καλύτερης των εκδοχών για την ομάδα και την ΠΑΕ, το βάρος θα πέσει στην προσπάθεια συμφωνίας με την πλευρά του Βόλου ΝΠΣ, ο οποίος, μέσω δημόσιας τοποθέτησης του Αχιλλέα Μπέου διακήρυξε ότι διαπραγματεύεται την πώληση του εταιρικού καθεστώτος του, στην προοπτική κάθε «συμφέρουσας πρότασης».

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος προγραμματίζει έλευση στη Θεσσαλονίκη εντός του πρώτου μισού του Ιουνίου, προκειμένου να είναι αυτοπροσώπως παρών στις διαπραγματεύσεις, που θα αφορούν στην προοπτική εταιρικής αλλαγής για την «κυανόλευκη» ποδοσφαιρική εταιρεία, επιχειρώντας να πείσει τους Θεσσαλούς ότι η πρόταση, την οποία θα καταθέσει και επισήμως ο «Γηραιός», είναι συμφέρουσα.

Βεβαίως, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας δεν έχει με το μέρος του την ισχύ, που μπορεί να του προσδώσει μια «δυνατή» πρόταση σε επίπεδο οικονομικών ανταλλαγμάτων, αλλά φέρεται αποφασισμένος να το «παλέψει». Αν και εφόσον φτάσουμε σε αυτήν τη φάση των επαφών μεταξύ των δύο σωματείων, πέρα από τον πρόεδρο, στα ραντεβού με την άλλη πλευρά αναμένεται να δώσουν «παρών» και οι Στάθης Καραντώνης και Ηλίας Θεοδωρίδης.

Πηγή: Εφημερίδα “Live Sport”