Σήμερα στη Νεάπολη η “πρώτη” του ΝΠΣ Βόλος

Με την ελπίδα ότι και το φετινό ταξίδι θα είναι το ίδιο πετυχημένο, όπως τις δύο προηγούμενες χρονιές, όπου η ομάδα ανέβηκε δύο κατηγορίες, ο ΝΠΣ Βόλος πραγματοποιεί σήμερα (24/6) στις 7 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης την πρώτη του συγκέντρωση, ενόψει της παρθενικής του συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός και θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Χουάν Φεράντο και των συνεργατών του.
Οι απαιτήσεις τη νέα χρονιά μεγαλώνουν, το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ είναι άκρως απαιτητικό, γεγονός που επιβάλει να γίνουν αλλαγές στο ρόστερ και να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την ομάδα, προκειμένου να καταφέρει να πετύχει το στόχο της, που για την πρώτη χρονιά θα είναι μια άνετη παραμονή.
Ήδη η διοίκηση του συλλόγου έχει προχωρήσει, μέχρι τώρα, στην απόκτηση οκτώ ποδοσφαιριστών, πέντε ξένων και τριών Ελλήνων. Θυμίζουμε, πως την κυανέρυθρη φανέλα θα φορούν φέτος οι Αργεντινοί Φράνκο Φεράρι, Μπρίαν Σαρμιέντο, Φερνάντο Ζοάο, Αγκούστο Μαξ, ο Σλοβάκος Έρικ Γέντρισεκ και οι Τάσος Τσοκάνης, Τάσος Καραγκιόζης και Θανάσης Γκαραβέλης.
Τις προσεχείς μέρες αναμένεται να αποκτηθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές, ενώ ήδη έχουν ακουστεί, ως γνωστόν και τα ονόματα τριών νεαρών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ενδέχεται να αποκτηθούν με την μορφή δανεισμού από τον «Δικέφαλο του Βορρά». Πρόκειται για τους Κώστα Μπαλογιάννη (μέσος), Απόστολο Διαμαντή (στόπερ και αμυντικός χαφ) και Μάριο Τσαούση (αριστερός μπακ), οι οποίοι είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία της ομάδας Κ19 του ΠΑΟΚ.
Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο Βόλο και στο Πήλιο και το βασικό στάδιο στο Καρπενήσι. Εκεί θα δοθούν και κάποια φιλικά παιχνίδια με ομάδες που θα προπονούνται και αυτές στο Καρπενήσι, ενώ ήδη έχουν κλειστεί δυνατά φιλικά ματς, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για το πρωτάθλημα.
Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας. Θυμίζουμε, πως οι «κυανέρυρθοι» θα αγωνίζονται φέτος στο Πανθεσσαλικό στάδιο, καθώς έχει υπογραφεί σχετική σύμβαση με τα Τουριστικά Ακίνητα, ενώ ήδη έχουν αρχίσει εργασίες στο στάδιο, προκειμένου να γίνει πιο λειτουργικό και να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει η Σούπερ Λιγκ για τους αγώνες του πρωταθλήματος.
Η κάρτα μέλους θα ισχύσει και φέτος. Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν παιχνίδια της ομάδας, πέρα από αυτούς που είναι ήδη εγγεγραμμένοι, θα πρέπει να έχουν κάρτα μέλους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις