Mε play off και play out η Super League 2

Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Super League 2 συζητήθηκε στην συνάντηση των ομάδων της νέας κατηγορίας.
Στα πρότυπα της Super League 1 θα διεξαχθεί και το πρωτάθλημα της Super League 2, το οποίο θα βγάλει τις ομάδες για την άνοδο με play off και αυτές του υποβιβασμού με play out.

Σε πρωτάθλημα με κανονική περίοδο και μετά μοίρασμα στις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο και τον υποβιβασμό προσανατολίζονται στην Super League 2 με γνώμονα τα πρότυπα της Super League 1. Η μοναδική διαφορά που υπάρχει είναι πως επειδή οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας είναι 12 (έναντι 14 της SL1) θα γίνει διπλός γύρος στα play out και όχι μονός.

Στα υπόλοιπα δεδομένα μπορεί να έγιναν προτάσεις για διάφορα σημαντικά θέματα, όπως η χρησιμοποίηση ξένων ποδοσφαιριστών, αλλά και οι αποζημιώσεις των διαιτητών, αλλά αυτά αποτελούν μόνο προτροπές προς την ΕΠΟ, η οποία θα αποφασίσει τα δεδομένα. Το πιο πιθανό είναι πως θα γίνουν όλα στα πρότυπα της SL1, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν περιορισμοί στους ξένους ποδοσφαιριστές και φυσικά ίσως οι αμοιβές, όπως και τα διπλώματα των προπονητών να πρέπει να είναι στο ανώτερο επίπεδο.

Το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου αν πάνε όλα καλά με τα οικονομικά δεδομένα και η κανονική του διάρκεια να ολοκληρωθεί μέσα στον Φεβρουάριο ώστε από τον Μάρτιο να ξεκινήσουν τα play off και τα play out.

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις