Ολυμπιακός Β.: Πολλές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Ο Θωμάς Γράφας, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας, για διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν τόσο με τα μεταγραφικά, όσο και με την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα που θα πλαισιώσουν τον Θωμά Γράφα στο τεχνικό τιμ και ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες των Σωτήρη Πετσιμέρη και Γιάννη Ζαλαώρα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός θα πορευτεί τη νέα χρονιά με νέο τεχνικό διευθυντή, καθώς δεν θα συνεχίσει σ’ αυτή τη θέση ο Θωμάς Μακρής, ο οποίος τον τελευταίο ενάμιση χρόνο προσέφερε σημαντικές υπηρεσίες στην ομάδα, από ένα νευραλγικό πόστο, με την παρουσία του να είναι απόλυτα πετυχημένη.

Οι συζητήσεις με παίκτες του περσινού ρόστερ έχουν ήδη αρχίσει και όπως άλλωστε τόνισε και ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ήδη επτά παίκτες από την περσινή ομάδα έχουν συμφωνήσει να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Επίσης, έχουν γίνει ήδη και τρεις μεταγραφές, χωρίς όπως είναι φυσικό, να είναι σε θέση ο Ολυμπιακός να τις ανακοινώσει επίσημα, αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κλείσει το αθλητικό κέντρο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα μεταβεί στο Ελατοχώρι Πιερίας, όπως συνέβη και πέρυσι. Τις προσεχείς μέρες αναμένεται στο Βόλο και ο ιματισμός της ομάδας, τον οποίο έχουν παραγγείλει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις