Γ’ εθνική: Ο Γραμμένος αποφάσισε Κρητικό όμιλο με εννέα ομάδες

Ακόμα μία παγκόσμια πρωτοτυπία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού ο Βαγγέλης Γραμμένος εγκρίνει το αίτημα των Ενώσεων της Κρήτης για όμιλο στη νέα Γ’ εθνική αποτελούμενο μόνο από ομάδες του νησιού!
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, στο περιθώριο της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας υποστήριξε πως θα σχηματιστεί όμιλος Κρήτης με τις μόλις 9 ομάδες που έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στην τέταρτη τη τάξει πλέον, κατηγορία.
Αν και ουδέποτε οι ομάδες της Κρήτης έχουν αγωνιστεί χωριστά και μολονότι ο αριθμός αυτών δεν φτάνει ούτε τις 12, εντούτοις ο Γραμμένος είναι διατεθειμένος να δημιουργήσει έναν όμιλο… λειψό και να ικανοποιήσει τα «θέλω» των ΕΠΣ.
«Πάμε για Όμιλο Κρήτης στην Γ’ Εθνική» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του προέδρου της ομοσπονδίας.
Είχε προηγηθεί ένταση σχετικά με τους ομίλους και τους όρους διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος, με δύο εκ των στελεχών της επιτροπής, του Παναγιώτη Δημητρίου και του Σταύρου Ψαρόπουλο να ανεβάζουν τους τόνους.
Αν επιβεβαιωθεί ο όμιλος Κρήτης, το βασικό σενάριο θέλει τις 9 ομάδες του νησιού να συγκροτούν τον όμιλο, ο οποίος θα περιλαμβάνει πρωτάθλημα τριών γύρων (27 αγωνιστικές συνολικά).
Γ’ εθνική: Οι 9 ομάδες
Ηρόδοτος (ΕΠΣ Ηρακλείου)
Επισκοπή (ΕΠΣ Ρεθύμνου)
Γιούχτας (ΕΠΣ Ηρακλείου)
Ατσαλένιος (ΕΠΣ Ηρακλείου)
ΣΥΝΚΑ (ΕΠΣ Χανίων)
ΑΕ Μυλοποτάμου (ΕΠΣ Ρεθύμνου)
Πανακρωτηριακός (ΕΠΣ Χανίων)
ΑΟΑΝ (ΕΠΣ Λασιθίου)
Πόρος (ΕΠΣ Ηρακλείου)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις