Χαραλαμπίδης: Απόλυτα έτοιμοι με Πανσερραϊκό

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Απόστολος Χαραλαμπίδης, με δηλώσεις του στο goalpost.gr αναφέρθηκε στην κλήρωση του πρωταθλήματος, που φέρνει τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται εκτός έδρας τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως…

…η ομάδα θα είναι έτοιμη στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανσερραϊκό, έτσι ώστε να ανταποκριθεί με επιτυχία στο ξεκίνημα της χρονιάς. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη:
«Το φετινό πρωτάθλημα της Football League θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και ανταγωνιστικό. Θέλω να πω εξ αρχής πως δεν υπάρχουν καλές η κακές κληρώσεις. Εμείς αρχίζουμε τις υποχρεώσεις μας με δύο συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας και θα επιδιώξουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο ξεκίνημα της χρονιάς. Ο στόχος του Ολυμπιακού σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη, ανεξαρτήτου αντιπάλου. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και στην πρεμιέρα με τον Πανσερραϊκό, πιστεύω, πως θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι.
Μπορεί να ξεκινάμε με δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς, όμως αν είμαστε σοβαροί και όπως πρέπει στα παιχνίδια αυτά, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό υλικό και αυτή η ομάδα μέρα με την ημέρα θα παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερη. Μακάρι να μην υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα, έτσι ώστε να καταρτίσουμε και εμείς το δικό μας πρόγραμμά με βάση την 27η Σεπτεμβρίου, ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.
Θα κληθούμε να παίξουμε με όλες τις ομάδες, εμάς θα μας απασχολήσει πρώτα το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε ένα-ένα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Μια ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, που πάντα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, θα πρέπει να έχει νοοτροπία νικητή. Όλοι οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν σε ποια ομάδα αγωνίζονται και θα δώσουν το 100% των δυνάμεών τους για την επίτευξη του στόχου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις