Τρία φιλικά ο Ολυμπιακός μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος

Μετρούν, πλέον, αντίστροφα στον Ολυμπιακό Βόλου για τη έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, καθώς στις 27 Σεπτεμβρίου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης και οι συνεργάτες του διαφοροποιούν…

…το πρόγραμμα προετοιμασίας, καθώς από εδώ και πέρα θα πρέπει η ομάδα να «φρεσκαριστεί», να «λυθούν» τα πόδια των ποδοσφαιριστών από τις σκληρές προπονήσεις και ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί πανέτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος.
Το βάρος πέφτει κυρίως στον τομέα της τακτικής και στο «δέσιμο» της ομάδας, μέσα από τα φιλικά παιχνίδια. Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός θα δώσει τρία φιλικά ματς, ωστόσο, το ένα – αυτό με τον Αγρ. Αστέρα – πιθανότατα θα ματαιωθεί. Ο λόγος έχει να κάνει πως η ομάδα του Ευόσμου θα αγωνιστεί στην α’ φάση του Κυπέλλου με την Καλλιθέα και είναι απίθανο ενδιάμεσα των δύο παιχνιδιών, στις 12 Σεπτεμβρίου, να παίξει με τον Ολυμπιακό στο Βόλο.
Εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» δεν παίξουν με τον Αγρ. Αστέρα, θα φροντίσουν εκείνη την ημερομηνία να κλείσουν κάποιο άλλο φιλικό ματς, με ομάδα της Football League. Νωρίτερα, την προσεχή Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Πύρασο στη Ν. Αγχίαλο (18.00), ενώ αναμένεται τις προσεχείς μέρες να ανακοινωθεί και το φιλικό με την ΑΕΚ, στις 19 Σεπτεμβρίου παραμονή των εκλογών, το οποίο θα αποτελέσει «πρόβα τζενεράλε» για το βολιώτικο συγκρότημα, μία εβδομάδα πριν το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.
Χθες Κυριακή (6/9) οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρεπό, ενώ από σήμερα Δευτέρα επανέρχονται στις προπονήσεις (υπάρχει προγραμματισμένη μία απογευματινή προπόνηση).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις