Άρχισε προετοιμασία ο Διαγόρας Στεφανοβικείου

Την πρώτη του συγκέντρωση εν όψει της νέας χρονιάς πραγματοποίησε ο Διαγόρας. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του νεοφώτιστου στην Γ’ Εθνική έδωσαν ραντεβού στο γήπεδο του Στεφανοβικείου αρχίζοντας την προετοιμασία για την παρθενική χρονιά στις εθνικές κατηγορίες.
Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, πράγμα που αναγνωρίζει και ο Μιχάλης Ζιώγας. Ο έμπειρος προπονητής, που πανηγύρισε πέρσι την ιστορική άνοδο με τον Διαγόρα, ανανέωσε τη συνεργασία του και θα οδηγήσει και φέτος την ομάδα στην Γ’ Εθνική.
«Φέτος βρισκόμαστε στην Γ’ Εθνική και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Χρειάζεται σοβαρότητα και οργάνωση. Σ’ αυτή την κατηγορία πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό, προκειμένου να σωθείς. Θα είναι δύσκολη η αποστολή μας, αλλά θα παλέψουμε για να τη φέρουμε εις πέρας» τόνισε στην εφημερίδα “Θεσσαλία” ο Μιχάλης Ζιώγας.
Όσον αφορά τις μεταγραφές ο Λαρισαίος τεχνικός υποστήριξε: «Δυστυχώς το 50% των παικτών από την προηγούμενη περίοδο δεν θα είναι μαζί μας και φέτος, καθώς για επαγγελματικούς λόγους δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις της ομάδας. Επομένως χρειαζόμαστε πολλή ενίσχυση σε όλες τις θέσεις. Μάλιστα σκοπεύουμε να πάρουμε και έμπειρους ποδοσφαιριστές ως αντιστάθμισμα της απειρίας που έχουμε ως νεοφώτιστοι στην κατηγορία. Ωστόσο πρέπει να δείξουμε μεθοδικότητα για να καλύψουμε τα υπάρχοντα κενά. Έχω μιλήσει με τη διοίκηση και θα προβούμε σε κινήσεις άμεσα».
Ο ίδιος δηλώνει «δεμένος» με τον Διαγόρα και τους φιλάθλους: «Δέχθηκα να παραμείνω στον Διαγόρα γιατί δέθηκα με την ομάδα. Πέρσι πανηγυρίσαμε την άνοδο και θα ήθελα να συνεχίσω το έργο που άρχισα πέρσι. Επίσης έχω αγαπήσει τον κόσμο του Στεφανοβικείου και εκείνος εμένα και πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά».
Τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους φιλάθλους: «Την περασμένη χρονιά ο κόσμος του Διαγόρα έδειξε θερμή συμπαράσταση προς την ομάδα. Το ίδιο περιμένουμε και φέτος. Ξέρω ότι θα βρίσκεται στο πλευρό μας, γιατί αγαπά τον Διαγόρα και σίγουρα θα νιώθει περήφανος που τον βλέπει για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική».
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Διαγόρα παρέμειναν οι Πρασσάς, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Γουτούλης, Αλαμάνης, Καραμπούζης και Καραμανλής, ενώ αποκτήθηκε ο 34χρονος τερματοφύλακας Αργύρης Κουτσιρίμπας.

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις