Champions League: Τα αποτελέσματα του 2ου προκριματικού γύρου

Χωρίς κανένα πρόβλημα εξασφάλισε την πρόκρισή του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ο ΑΠΟΕΛ, καθώς επικράτησε και στο δεύτερο παιχνίδι της Σουτιέσκα με 3-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πάολο Τραματσάνι ήταν ο Άντρια Πάβλοβιτς, που πέτυχε χατ-τρικ, σκοράροντας όλα τα τέρματα της ομάδας του. Ο επιθετικός των Κύπριων άνοιξε το σκορ στο 13’, ενώ στο 25’ διαμόρφωσε και το 2-0.

Το τελικό σκορ έγραψε στο 67’, λίγα λεπτά πριν αντικατασταθεί από τον Μπέζιακ, εν μέσω αποθέωσης.

Πλέον, ο ΑΠΟΕΛ περιμένει αντίπαλο στον τρίτο προκριματικό γύρο από το ζευγάρι Καραμπάκ-Ντάνταλκ.

Αποκλεισμός-σοκ για την Αϊντχόφεν, που ηττήθηκε 2-1 από τη Βασιλεία στην Ελβετία και έμεινε εκτός συνέχειας λόγω του κανονισμού του εκτός έδρας γκολ.

Ο Κομέρ άνοιξε το σκορ στο 8′, ενώ ο Μπρούμα ισοφάρισε στο 23′ για τους Ολλανδούς. Εντούτοις, ο Φαν Βολφσβίνκελ σκότωσε τους συμπατριώτες του στο 68′ και χάρισε μια σπουδαία πρόκριση στη δευτεραθλήτρια Ελβετίας.

Στα άλλα ματς, η Μακάμπι Τελ Αβίβ των Βλάνταν Ίβιτς και Ανδρέα Γιαννιώτη (βασικός), έμεινε στο 2-2 και αποκλείστηκε από την Κλουζ, καθώς οι Ρουμάνοι είχαν επικρατήσει 1-0 στην έδρα τους.

Εύκολο έργο είχαν η Σέλτικ και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που πέταξαν έξω με δύο νίκες τη Νόμε Κάλιου και τη Σαμπούρταλο αντίστοιχα. Τέλος, η Φερεντσβάρος απέσπασε το 1-1 στη Μάλτα από τη Βαλέτα και πήρε με σχετική άνεση το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Τρίτη 30 Ιουλίου

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Κλουζ 2-2 (0-1)
Νόμε Κάλιου-Σέλτικ 0-2 (0-5)
ΑΠΟΕΛ-Σουτιέσκα 3-0 (1-0)
Βαλέτα-Φερεντσβάρος 1-1 (2-4)
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Σαμπουρτάλο 3-0 (5-0)
Βασιλεία-Αϊντχόφεν 2-1 (4-4)
Ολυμπιακός-Βικτόρια Πλζεν 4-0 (4-0)

Τετάρτη 31 Ιουλίου

Ελσίνκι-Ερυθρός Αστέρας (19:00)
Ρόζενμποργκ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (20:00)
Καραμπάκ-Ντάνταλκ (20:00)
ΑΪΚ Στοκχόλμης-Μάριμπορ (20:00)
Κοπεγχάγη-Δε Νιου Σεντς (20:45)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις