Ανακοίνωσε Γενικό Διευθυντή η ΠΑΕ Αιγάλεω – Πήρε και Ψάνη

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Αιγάλεω έκανε γνωστή την τοποθέτηση του Χρήστου Αποστολίδη στην θέση του Γενικού Διευθυντή.

Ο Χρήστος Αποστολίδης γεννήθηκε το 1974 και είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Διοίκησης και Οικονομίας (τμήμα Λογιστικής) Σερρών, και γνωρίζει Αγγλικά.

Σε νεαρή ηλικία έγινε Διαιτητής Σερρών φτάνοντας μέχρι την Εθνική κατηγορία της Δ΄ Εθνικής, ενώ ακολούθησε η επιστροφή του στην Αττική και η συνέχιση της διαδρομής του στον Σύνδεσμο Διαιτητών Πειραιά, όπου μετά την Γ’ και Β’ Εθνική, ορίστηκε στον αξιολογημένο πίνακα της ΕΠΟ ως 4ος Διαιτητής στις συναντήσεις της Σούπερ Λιγκ.

Μετά την αποχώρηση του από τον χώρο της διαιτησίας, συνέχισε την πορεία του στον χώρο του ποδοσφαίρου, όπου ήταν άμεσος συνεργάτης του Προέδρου της Ελλάς Ποντίων κ. Γιώργου Κοσμίδη (πρώην Αντιδήμαρχος Αιγάλεω και πλέον νέος Δημοτικός Σύμβουλος) και Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών του σωματείου, πόστο το οποίο ανέλαβε και στο Σίτι πριν τρία (3) χρόνια, για να συνεχίσει και ως Υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Απέκτησε Ψάνη

Η ΠΑΕ Αιγάλεω ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Ψάνη από την Καλαμάτα.

Ο Δημήτρης Ψάνης γεννήθηκε στην Μυτιλήνη στις 20 Αυγούστου 1998 και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Παλλεσβιακό και αγωνίζεται σαν αριστερό μπακ.

Το καλοκαίρι που 2014 αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, την φανέλα της οποίας φόρεσε για τέσσερα χρόνια.

πηγή: ipolimas.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις