«Πώληση ή διάλυση»!

Αποχωρεί από το Αιγάλεω η οικογένεια Παλτόγλου, σύμφωνα με ανακοίνωση. Μάλιστα εάν δεν υπάρξει πώληση, θα διαλυθεί η ΠΑΕ!

Να θυμίσουμε πως και πέρυσι η οικογένεια Παλτόγλου είχε ανακοινώσει πως αποχωρεί…

Αναλυτικά:

«Μετά το πέρας του πρωταθλήματος της Super League 2 η οικογένεια Παλτόγλου, ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931, ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Αναλάβαμε την ομάδα από την Α τοπικό Αθήνας που κινδύνευε μάλιστα και με περαιτέρω υποβιβασμό στην Β κατηγορία.
Μέσα σ’ όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα ανήλθε και παρέμεινε στην Super League 2, έχοντας εξασφαλίσει και εφέτος αδειοδότηση και δίχως να χρωστά ούτε ένα ευρώ σε παίκτες, προπονητές, Δημόσιο, ΙΚΑ, προσωπικό και τρίτους μέχρι και 30/6/2023.
Δηλώνουμε ότι πλέον είναι ώριμος ο χρόνος να αποχωρήσουμε οριστικά και αμετάκλητα από την ιδιοκτησία και το τιμόνι της ομάδας.

Προς τούτο παραχωρούμε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών μας σε υγιείς -όπως εμείς άλλωστε – επενδυτές και γνωστοποιούμε ότι αρμόδιος προς διαπραγμάτευση και τελική μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών είναι ο μέχρι σήμερα νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931, δικηγόρος Αθηνών Θεοχάρης Γρηγορίου.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα αγοραπωλησία της Ανώνυμης Εταιρείας θα προχωρήσουμε σε κλείσιμο και διάλυση της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 σύμφωνα με την κρυστάλλινη επαγγελματική μας λογική.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους υγιείς φιλάθλους της ομάδας μας και την Θύρα 12 είναι εσωτερική μας ηθική υποχρέωση.
Ας επαγρυπνεί και ο Ερασιτέχνης σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί μεταβίβαση να αναλάβει τα ηνία στην Ερασιτεχνική κατηγορία.

Υπηρετήσαμε με εντιμότητα, ήθος και με μεγάλη οικονομική θυσία την ομάδα που αγαπήσαμε αγαπάμε αληθινά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις